Genezingswonderen die God gedaan heeft in onze Gemeente

Genezingswonderen die God gedaan heeft in onze Gemeente

Patrick zag Jezus en maakte direct wonder mee

Dacht erover zijn eigen schildersbedrijf te stoppen i.v.m. voortdurende erge pijn in zijn voet. Op de genezingsavond van 22 febr. j.l. zag hij de Here Jezus met een kruikje olie in Zijn Handen voor hem staan. Hij vroeg of Hij Patrick mocht zalven. "Ja, dat wil ik", zei Patrick. De Heer goot olie over zijn hoofd en de pijn verdween in één keer – blijvend – uit zijn voet.

Widia in één keer genezen na 17 operaties

Widia was 17 (!) keer geopereerd i.v.m. buik- en darmklachten, maar zonder het gewenste resultaat. De pijn bleef voortduren; ze had er uiteindelijk zelfs haar baan door verloren. Tijdens de genezingsdienst van 22 febr. j.l. liet zij voor zich bidden. De pijn is nu totaal verdwenen en ook niet meer teruggekomen.

Aïsha kreeg kind terug door genezing van epilepsie!

Aïsha had al jarenlang last van zware epilepsie-aanvallen. Samen met Emiliano had ze een klein zoontje van 2 jaar. Ze woonden op drie hoog en zij moest vaak van de betonnen trap naar beneden. Het kon zomaar gebeuren dat zij – met het kindje in haar armen - door zo'n aanval van de trap afviel en met haar hoofd tegen het beton kwam. In de woonkamer stond een kachel. Jeugdzorg vond dit niet meer verantwoord en nam het kindje bij hen weg en bracht het onder in een pleeggezin. Tijdens één van de vorige genezingsavonden kwam Emiliano voor zijn vriendin naar voren voor genezing. De pastor pakte zijn handen en zei: "leg je handen op Aïsha om voor haar te bidden". Thuis bad Emiliano voor Aïsha. Sindsdien is de epilepsie verdwenen. Een CT-scan heeft uitgewezen dat alles goed is. Hun zoontje is inmiddels weer bij hen thuis gekomen en Aïsha mag zelfs autorijlessen nemen!

Hans: in één klap van zijn verslaving af

Hans was 9 jaar lang verslaafd aan drugs: heroïne en cocaïne. Op een gegeven moment was hij het zat; hij had geen zin meer in het leven. In een opwelling bad hij tot God om een nieuw leven. En dat kreeg hij. Het lukte hem om in één keer te stoppen met zijn verslaving, en hij heeft zelfs geen afkickverschijnselen gehad. Vervolgens kwam hij bij evangeliegemeente Best Life Church terecht, waar hij verder groeide en contactgroepleider werd. Ook ontmoette hij Iris, met wie hij is getrouwd en twee prachtige kinderen heeft gekregen.

Iris: genezen van burn-out

Iris had jarenlang voor haar moeder gezorgd, die schizofreen was. Eerst deed ze dat samen met haar vader, maar toen hij overleed, stond Iris er zeven jaar lang helemaal alleen voor. En dat naast een full-time baan op de rechtbank. Op een gegeven moment ging het echt niet meer. Ze zat op het randje van een burn-out. En dat zou niet de eerste keer zijn. In 1999 had ze al een burn-out gehad, en drie jaar later nog een. De eerste kostte haar drie maanden, de tweede zes maanden. De arts had gezegd: De volgende keer kost het je geestelijke gezondheid of je leven. Iris herinnerde zich een flyer die ze ooit van evangelie gemeente Best Life Church had gehad. Ze besloot op zoek te gaan en vanaf dat moment veranderde haar leven.

Ilse: genezen aan haar linkeroog

Ilse (64 jaar) kon jarenlang niet goed zien met haar linkeroog. Ze had last van een golvend netvlies, waardoor ze geen scherp zicht had. Tijdens een gebedsavond in Best Life Church werd er voor haar gebeden. De tranen sprongen in haar ogen, maar door haar tranen heen zag ze alles weer helder. Enkele weken later bevestigde de oogarts dit: "U hebt zulke scherpe haviksogen, u hebt helemaal geen bril nodig!"

Nel: genezen van baarmoederkanker

Nel had jarenlang last van buikklachten. Omdat ze dacht dat dit bij de overgang hoorde, besteedde ze er weinig aandacht aan. Tot ze op een dag helemaal instortte en een arts bezocht. Het bleek baarmoederkanker te zijn. Haar man belde pr. Paul om straks 'de crematie' te doen, zo slecht was het met haar gesteld. Enkele dagen later las ze een bericht over een genezingsdienst. Nel kwam naar deze dienst en ook daarna bleef ze de kerk bezoeken. Na veel gebed en een operatie is Nel uiteindelijk helemaal genezen. Nu is ze blij met elke nieuwe dag.

Rita hoorde een stem zeggen: "Ik maak jou beter."

Op zondag 8 juni 2008 stapte Rita mis op de trap en brak haar rug. Ze raakte buiten bewustzijn en toen ze op de grond liggend bijkwam, zag ze zichzelf letterlijk in een rolstoel zitten. Ze dacht: "dat pik ik niet" en begon onmiddellijk te bidden. Terwijl ze dat deed, hoorde ze een stem in haar linkeroor zeggen: "Ik maak jou beter."

Willine: genezen van rugklachten

Willine had enkele jaren lang last van haar rug. Ze onderging allerlei onderzoeken, waaronder een MRI-scan. Deze wees uit dat het scoliose was, een kromming in de ruggewervel. Willine bezocht achtereenvolgens een fysiotherapeut, manueel therapeut en chiropractor, maar niets hielp. De omslag kwam toen Willine God leerde kennen als een liefdevolle Vader, en ze anderen leerde vergeven. Vanaf dat moment zijn de klachten geleidelijk aan verdwenen en op dit moment heeft ze nergens meer last van.

Ben: er is hoop voor Gods kinderen

In 2005 werd bij Ben kanker geconstateerd, met uitzaaiingen. Het zag er zo slecht uit dat de artsen hem nog drie maanden te leven gaven. Ben stelde zijn hoop echter op God en bezocht een genezingsdienst. De dokter zegt: "je mankeert niks". Op dit moment getuigt Ben van de wonderen die God doet.

Esther: de pijn is veel minder geworden

Esther (37) had al sinds de puberteit last van pijn in haar benen. Ze dachten aan groeipijnen, maar toen ze ouder werd, ging de pijn niet weg. Uiteindelijk werd spierreuma geconstateerd en op 25-jarige leeftijd werd ze afgekeurd. Haar leven werd enorm beperkt, ze werd afhankelijk van de hulp van anderen. Het zag ernaar uit dat dit nooit meer zou veranderen. Tot ze op een dag binnenstapte bij Best Life Church en een relatie aanging met Jezus Christus. Vanaf die dag is het met haar gezondheid steeds beter gegaan en kan ze weer zelfstandig leven. Ook de slaapproblemen die ze al sinds haar kindertijd had, zijn verleden tijd.

Ilona: God herstelde haar menstruatie

Op 14-jarige leeftijd kreeg Ilona van de kinderarts te horen dat ze nooit ongesteld zou kunnen worden en dus ook nooit kinderen zou kunnen krijgen. Ze stelde zich daarop in en ging de pil gebruiken om de menstruatie kunstmatig op gang te houden. Ilona wist toen nog niet dat er een God is die geneest. Tot ze in oktober 2008 een genezingsdienst bezocht bij Best Life Church. Vanaf dat moment veranderde alles.

Irene: bevrijd van angst

Nadat Irene een keer was flauwgevallen, leefde ze in voortdurende angst dat dit opnieuw zou gebeuren. Ze durfde niet meer alleen de straat op; boodschappen deed ze samen met een vriendin en ze bleef vaak thuis van school. Twee jaar lang werd haar leven beheerst door angst, tot ze op een dag in een kerkdienst de angst in één keer kwijtraakte.

Megarvio: door engelen beschermd

Tien jaar geleden werd de toen 5-jarige Megarvio aangereden door een auto. Wonderlijk genoeg mankeerde hij helemaal niets. Een buurvrouw vertelde later dat ze engelen bij Megarvio had gezien toen het ongeluk gebeurde.

Patricia: genezen van rug- en darmklachten

Patricia (28) heeft haar leven lang veel pijn gehad. Sinds haar 6e jaar had ze last van haar darmen. Ook had ze sinds haar 11e scoliose: haar rug was scheefgegroeid, wat veel pijn veroorzaakte in haar schouders en rug.
Patricia probeerde van alles om hier vanaf te komen. Maar de dokters konden haar niet helpen. Ze bezocht allerlei alternatieve genezers, maar ook daar had ze geen baat bij.
Eind 2009 leerde Patricia God kennen. En vanaf dat moment is de pijn in een paar weken tijd verdwenen.

En verder nog:

Rami: genezen van astma (tijdens genezingsdienst)
Anjo: genezen van haar oren (tijdens de 'gewone' dienst)
Pauline: genezen van anorexia (tijdens gebed)
Esther: o.a. genezen van borderline (tijdens genezingsdienst)
Sophie: genezen van astma (tijdens gebed)

Als je nog meer verhalen wilt horen, klik dan hier.

Zondagsdienst Jacobuskerk

BLC Jacobuskerk artikel 660x240

Jacobuskerk,
Pr. Bernhardplein 39-40, Utrecht
Diensten om 10, 12 en in september weer om 17 uur


KvK Utrecht: 30184889

Coming up

Toon complete agenda

Contact details

Best Life Church
Pr. Bernhardplein 39-40
3555 AL Utrecht

tel. 030-2430935
info@bestlifechurch.nl


Hillsong
Best Life Church is lid van
het Hillsong netwerk

 
U bevindt zich hier: Start Helping Genezingen in Best Life Church media Genezingswonderen die God gedaan heeft in onze Gemeente