Disclaimer

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Best Life Church met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Best Life Church verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door Best Life Church worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Best Life Church aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Best Life Church aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Best Life Church opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel Best Life Church alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Best Life Church niet aansprakelijk voor informatie en / of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door Best Life Church worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Best Life Church uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Best Life Church onderhouden wordt afgewezen.

Zondagsdienst Jacobuskerk

BLC Jacobuskerk artikel 660x240

Jacobuskerk,
Pr. Bernhardplein 39-40, Utrecht
Diensten om 10, 12 en in september weer om 17 uur


KvK Utrecht: 30184889

Coming up

Toon complete agenda

Contact details

Best Life Church
Pr. Bernhardplein 39-40
3555 AL Utrecht

tel. 030-2430935
info@bestlifechurch.nl


Hillsong
Best Life Church is lid van
het Hillsong netwerk

 
U bevindt zich hier: Start disclaimer