Best Life Coach

Best Life Coach

'Best Life Coach' is een nieuw programma-onderdeel van onze wekelijkse t.v.-uitzendingen, elke zondag om 8.30u. en 12.00u. op Ustad TV.


Best Life CoachBest Life Coach is Irma van der Boom. Ze kwam uit een groot gezin waar veel relatie- en financiële problemen heersten. Toen ze in Utrecht kwam studeren leerde ze God kennen en begon ze principes uit de Bijbel toe te passen. Sindsdien veranderde haar leven totaal. Ze maakte haar studie af (docent omgangskunde/gezondheidskunde) en is inmiddels meer dan 30 jaar getrouwd met Paul, voorganger van Best Life Church. Ze heeft 4 kinderen opgevoed en een schat aan ervaring opgedaan in haar contact met de vele tientallen mensen die ze begeleid heeft naar bevredigende relaties, geluk en zingeving. Tegenwoordig spreekt ze vaak voor de honderden mensen die Best Life Church elke week bezoeken. Haar toespraken zijn ook op t.v. te zien en te beluisteren via deze website.

Het is haar doel mensen te helpen die met (moeilijke) levensvragen zitten, vragen over relaties, huwelijk, werk, opvoeding enz. Sterke punten van haar coaching zijn dat haar adviezen altijd heel praktisch gericht zijn, 'down to earth' en direct toepasbaar. De resultaten die geboekt worden zijn indrukwekkend, kijk bijv. naar persoonlijke verhalen op deze site.

Elke week beantwoordt zij een vraag die vanuit één van de inwoners van Utrecht aan haar gesteld wordt. Als jij een vraag hebt, kan je die ook stellen. Mail deze dan naar coach@bestlifechurch.nl

Zondagsdienst Jacobuskerk

BLC Jacobuskerk artikel 660x240

Jacobuskerk,
Pr. Bernhardplein 39-40, Utrecht
Diensten om 10, 12 en in september weer om 17 uur


KvK Utrecht: 30184889

Coming up

Toon complete agenda

Contact details

Best Life Church
Pr. Bernhardplein 39-40
3555 AL Utrecht

tel. 030-2430935
info@bestlifechurch.nl


Hillsong
Best Life Church is lid van
het Hillsong netwerk

 
U bevindt zich hier: Start Media Best Life Coach