Armenos

Armenos

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
maandag, 21 september 2015 15:58

Uitdagend Leven - Irma van der Boom

Artikel met interview Irma van der Boom op CIP.nl


In de serie Christelijk topvrouwen vertelt Irma van der Boom haar verhaal aan CIP.nl. Lees via onderstaande link het volledige interview met Irma van der Boom!

http://www.cip.nl/levensverhaal/januari-2016/53659-Ben-je-soms-verliefd-Nee,-ik-ben-bekeerd/LsFonMDMEMHEDJoqrJJGrnIqFHHI

En bestel haar boek 'Een uitdagend leven'!

Uitdagend Leven - Irma van der Boom

BLC beeld 4kant Uitdagend Leven 567x567Opgegroeid in een klein dorp in Brabant studeerde Irma in Utrecht aan de lerarenopleiding de vakken Omgangskunde en Gezondheidskunde.
Op 20-jarige leeftijd maakte zij een levensveranderende ervaring mee die haar hele leven op zijn kop zette. Samen met haar man besloot ze te wonen in één van de achterbuurten van Utrecht om mensen te helpen een beter leven te leiden.
In haar eigen t.v.-programma ‘Best Life Coach’ (op de plaatselijke t.v. in Utrecht) gaf ze veel mensen advies om te kiezen voor ‘het Beste Leven’.
In een vrolijke, levenslustige stijl reikt ze je praktische sleutels aan om een uitdagend leven in te stappen en je dromen werkelijkheid te zien worden!
Het kan vandaag nog!

zaterdag, 29 november 2014 14:05

We hebben 'm! We hebben de Jacobuskerk!BLC Jacobuskerk artikel 660x240Eindelijk hebben we de Jacobuskerk in ons bezit gekregen. Na jarenlang bidden, sparen en volharden heeft God ons de Jacobuskerk gegeven. Wat zijn we dankbaar! Een prachtige kerk met heel veel ruimten (het huis alleen al heeft al 13 kamers;), een mooie koffielounge en een geweldige zaal... We zijn super-enthousiast! Momenteel zijn we volop bezig de zaal mooi te maken en geschikt te maken voor onze diensten: er is een geweldig geluidssysteem aangeschaft, de beamer hangt, de stoelen zijn gekocht: het ziet er allemaal práchtig uit! Zéér de moeite waard om een kijkje te komen nemen: kom binnen en geniet!

Elke zondag hebben we er nu al 2 diensten: om 10.00u. en om 12.00u. Welkom, het is een belevenis! Neem je vrienden mee!

En... als je mee wilt investeren in dit prachtige Huis van God: maak dan je gift over op IBAN nr. NL34INGB0002957714 t.g.v. Best LIfe Church o.v.v. 'Gebouw'. Wij zorgen dat 100% naar het gebouw gaat. En natuurlijk zijn je giften aftrekbaar van de belastingen (ANBI).

Wij hopen je gauw een keer in onze prachtige Jacobuskerk te ontmoeten!

Hartelijke groet,
Paul en Irma
voorgangers Best Life Church

woensdag, 28 mei 2014 11:09

Echte Rijkdom - Jeff Lestz

Echte-Rijkdom-CoverEchte Rijkdom - Jeff Lestz

… van straatjongen tot miljonair…

Het ongelooflijke verhaal van een joodse weesjongen die leefde op de straten van Chicago, christen werd en - o.a. door bijbelse principes toe te passen - op zijn 31e miljonair werd. In dit boeiende boek deelt Jeff principes die echt werken om schuldenvrij te leven, vermogen te verwerven en ook nog goed te zijn voor anderen. Een boek dat veel leed kan voorkomen en tot een enorme zegen zal zijn voor velen!

Als 12-jarig jongetje leefde hij (na de tragische dood van beide ouders) op de straten van Chicago. Drie jaar later werd hij christen en merkte dat God hem een talent had gegeven met betrekking tot financiën. Op zijn eenendertigste was hij miljonair. Hij woont nu met zijn vrouw in Nice, Frankrijk en in Londen. Hoewel hij allang 'binnen' is, heeft hij een verlangen om mensen te helpen in de plaatselijke kerken. Hij heeft gesproken voor meer dan een miljoen mensen over het thema geld en hielp voorgangers en kerken om de sleutels van Echte rijkdom en financiële vrijheid te begrijpen.

Het boek 'True Riches' is nu verkrijgbaar in het Nederlands. Het boek leest erg makkelijk en is zeer geliefd bij velen in het Engelstalige gebied. Je kunt dit goede boek bestellen door contact op te nemen met Sjofar.

Pagina 1 van 14

Zondagsdienst Jacobuskerk

BLC Jacobuskerk artikel 660x240

Jacobuskerk,
Pr. Bernhardplein 39-40, Utrecht
Diensten om 10, 12 en in september weer om 17 uur


KvK Utrecht: 30184889

Coming up

Toon complete agenda

Contact details

Best Life Church
Pr. Bernhardplein 39-40
3555 AL Utrecht

tel. 030-2430935
info@bestlifechurch.nl


Hillsong
Best Life Church is lid van
het Hillsong netwerk