Kids

Kids

Kids

Best Life Kids gaan voor enthousiasme!

Waar denk je aan bij het woord enthousiast? Levendig, aanstekelijk, passievol, gemotiveerd? Er zit in ieder geval veel blijdschap in en gedrevenheid. Wie wil dat nou niet voor zijn of haar kind?

Wist je dat het woord enthousiasme afkomstig is van het Griekse woord entheos en dat dat niets minder betekent dan "van God vervuld zijn?" Aha, daar zit 'm de kneep, we moeten kinderen dichter bij God brengen, en verder dan dat nog: kinderen van God vervuld laten worden. Dan gaan er mooie dingen gebeuren. Onze passie is kinderen op een creatieve en leuke manier hierin begeleiden, gebruik makend van middelen van deze tijd.

Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de belevingswereld van de kinderen werken we met de volgende groepen:

Parels: baby opvang voor kinderen van 0 tot 1,5 jaar.
Prinsen en Prinsessen: crèche voor kinderen van 1,5 tot 4 jaar.
Wonder team: voor kinderen van groep 1&2
Kings Hero's: voor kinderen van groep 3,4,5.
Young Teens: voor kinderen van groep 6,7,8.

De laatste zondag van de maand houden we ook een Kids Party vol met muziek, drama, spelletjes, lekkere dingen, multimedia, springkussen, schminken en verrassingen voor de kids. Een erg leuke gelegenheid om vriendjes en vriendinnetjes uit te nodigen.

Verder houden we met de Young Teens elke maand een activiteit buiten de Church deur, zoals bbq'en, bowlen, filmavond, spelletjesavonden en gourmetten. Dit is niet alleen leuk, maar ook goed om een (vertrouwens)relatie op te bouwen, zodat we ze nóg beter kunnen helpen in hun levenswandel.

En, last but certainly not least: we bidden voor je kind. Heb je een speciaal gebedsverzoek geef het dan door aan Udo en Wilma. Geloof ons, er zijn al aardig wat wondertjes geschied door gebed.

Kortom, we zijn een enthousiast team dat gaat voor enthousiaste kinderen. Kinderen vol levenslust! Kinderen met een gezond zelfvertrouwen. Kinderen die hun talenten ontdekken en ontwikkelen "to let their Light shine' voor Hem.

Wil je meer weten over Best Life Kids? Neem dan contact op met Wilma (0621851583)

Zondagsdienst Jacobuskerk

BLC Jacobuskerk artikel 660x240

Jacobuskerk,
Pr. Bernhardplein 39-40, Utrecht
Diensten om 10, 12 en in september weer om 17 uur


KvK Utrecht: 30184889

Coming up

Toon complete agenda

Contact details

Best Life Church
Pr. Bernhardplein 39-40
3555 AL Utrecht

tel. 030-2430935
info@bestlifechurch.nl


Hillsong
Best Life Church is lid van
het Hillsong netwerk

 
U bevindt zich hier: Start Connect Kids