Genezingen in Best Life Church

Genezingen in Best Life Church

Genezing
God is een God van genezing en dit ervaren wij in Best Life Church regelmatig. Zowel tijdens speciale diensten die gericht zijn op genezingd als tijdens andere bijeenkomsten doet God veel wonderen in ons midden. Klik hier om diverse genezingswonderen te lezen die God al gedaan heeft.

Omdat wij graag vertellen over Zijn wonderen, zijn ook hieronder diverse verhalen van verschillende mensen te lezen over wat God in hun leven gedaan heeft. Maken deze verhalen je nieuwsgierig, dan nodigen wij je van harte uit om naar onze diensten op zondag te komen.

Verhalen van genezingen/ervaringen:
- Tijdens de genezingsavond van zondag 3 juni heeft Iwan Groen een bijzonder ontmoeting met God en wordt hij verlost van bedrukkende benauwdheid, pijn en hevige angst. "Ik kreeg in één keer meer lucht, en ik kon weer normaal ademen zonder benauwdheidsproblemen. Ik was in één keer bevrijd van de pijn en hevige angst. Ik voelde me zo blij en opgewekt, dat de tranen van geluk over mijn wangen stroomden." schreef Iwan ons in een e-mail de dag na de genezingsdienst. Klik hier om het bijzondere verhaal van Iwan helemaal te lezen.

- Tijdens de genezingsavond op zondag 1 april is Cecilya, 18 jaar oud, genezen van Histiocytose-x (Langerhans Cel Histiocytose). Dit is een zeldzame ziekte waarbij een bepaalde soort witte bloedcellen (Langerhanscellen) ongecontroleerd groeit en schade veroorzaakt in weefsels en organen. Bij Cecilya was deze ziekte eerder gediagnosticeerd, zelfs met kans op dodelijke afloop. Haar ouders waren ten einde raad. Het leek of het leven van haar zou worden weggenomen. Totdat er die zondag voor haar werd gebeden. De dag erna vertelde de professor in het ziekenhuis dat zij helemaal genezen is! God is goed! Haar ouders zijn weer helemaal gelukkig!

- Tijdens de genezingsdienst op 1 april vertelde Guus Schulz zijn genezingsgetuigenis. Hij was meerdere keren bokskampioen van Nederland geweest, maar ondernam een zelfmoordpoging ondernomen toen hij heel moeilijk zat. Voordat hij die daad deed, riep hij: 'God, help!'. Zijn broer vond hem de volgende dag. Hij had enorme last van angststoornissen (generalistische angststoornis volgens de psychiater) en depressie en stress. Hij is opgenomen geweest en had daar al 7 jaar last van. Ondanks psychiatrische hulp en medicijnen trad er geen verbetering op. Op een gegeven moment zei de psychiater dat hij niets meer voor hem kon doen. Totdat hij in de genezingsavond van zondag 4 maart kwam. Daar werd met hem gebeden en, zo vertelde hij, twee weken later was de stress van zijn borst af en voelde hij zich - voor het eerst sinds jaren - weer goed! God is geweldig!

- Robert i.d. Haak had tijdenlang last van plotselinge hoofdpijnen, die gepaard gingen met koortsaanvallen. Hij kwam op zondag 4 maart voor genezing en God genas hem volkomen! Ook bleek een slepende longaandoening, die niet eens was genoemd en waar ook niet specifiek voor was gebeden, in één keer weg te zijn. God verhoort gebeden!

- De genezen journaliste Anneke nam een Marokkaanse schoonmaakster mee. Deze vrouw werd op zondag 1 april genezen van een aandoening aan haar arm! Lees ook het artikel van Anneke over onze genezingsdiensten; dit artikel is verschenen in de krant Ons Utrecht. Haar persoonlijke verhaal is in dezelfde editie geplaatst.

- Een vriendin van de journaliste, die ook al genezen was tijdens één van de vorige genezingsdiensten, mailde na afloop van een genezingsdienst: "Het was weer fantastisch om de genezingsdienst te mogen bijwonen. Wat een bemoedigingen allemaal. Ik zag de kracht van de Heilige Geest als golven door de zaal spoelen. Ik voelde me gevuld en Hij was zo dichtbij. Ook Roan was een ander jochie, zo vrolijk en hij kletste de oren van mijn hoofd!" Lees ook de ervaringen van Marit in voorgaande genezingsdiensten.

En dit is nog niet alles, ook diverse anderen hebben wonderen meegemaakt met God. Lees de verhalen van anderen of bekijk onze filmpjes met persoonlijke verhalen.

Zondagsdienst Jacobuskerk

BLC Jacobuskerk artikel 660x240

Jacobuskerk,
Pr. Bernhardplein 39-40, Utrecht
Diensten om 10, 12 en in september weer om 17 uur


KvK Utrecht: 30184889

Coming up

Toon complete agenda

Contact details

Best Life Church
Pr. Bernhardplein 39-40
3555 AL Utrecht

tel. 030-2430935
info@bestlifechurch.nl


Hillsong
Best Life Church is lid van
het Hillsong netwerk

 
U bevindt zich hier: Start Helping Genezingen in Best Life Church