Healing rooms

Healing rooms

In de Healing Rooms wordt door een team van gelovige mensen voor genezing gebeden in de naam van Jezus Christus. Er wordt voor iedereen persoonlijk een kwartier gebeden. Wij doen dit omdat wij geloven dat Jezus Christus wil genezen en omdat bidden helpt.

God wil ook jou genezen en herstellen. Er kan worden gebeden voor genezing van lichamelijke klachten, maar ook voor depressie, angst of onzekerheid, een baan, huwelijksproblemen, of gewoon een zegen. Dus kom ook naar de Healing Rooms en wij geloven dat jouw leven zal veranderen. Velen zijn reeds op wonderbaarlijke wijze genezen.

Je kan elke donderdag tussen 13.00 - 15.00 uur bij De Healing Rooms Utrecht terecht in Best Life House, Daelwijcklaan 3, Utrecht. Je hoeft geen afspraak te maken.

Voor inlichtingen kan je bellen met Rita Leunen, tel. 030-2433558 of mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Let op! Vanaf 15 oktober zal de Healing Room in Best Life Church stoppen. Voor gebed kun je vanaf dan terecht bij je connectgroepleid(st)er.

Healing-Rooms-Utrecht

Locatie zondagsdienst Utrecht

Plattegrond Vorstelijk Complex Kerk Utrecht

Vorstelijk Complex
Prinses Beatrixlaan 2, Utrecht
Diensten om 09:30, 11:00 en 12:30 uur


Best Life House
Daelwijcklaan 3, Utrecht


KvK Utrecht: 30184889

Coming up

Toon complete agenda

Contact details

Best Life Church
Daelwijcklaan 3
3554 HJ Utrecht

tel. 030-2430935
info@bestlifechurch.nl


Hillsong
Best Life Church is lid van
het Hillsong netwerk

 
U bevindt zich hier: Start Helping