India - weeshuis

India - weeshuis

Weeshuis India

Overal in India worden kinderen te vondeling gelegd of achtergelaten in weeshuizen omdat ouders er niet voor kunnen zorgen. Als vrouwen weduwe worden, worden ze achtergelaten en moeten ze voor zichzelf zien te zorgen.
Via persoonlijke relaties zijn we in contact gekomen met de organisatie van pr. Kingsly, Sharing Hands Ministries. Deze organisatie combineert geestelijke met praktische hulp. Zo hebben zij de afgelopen tientallen jaren al meer dan 70 kerken en 4 weeshuizen gesticht. Niet alleen wezen, maar ook weduwen worden opgevangen en in rampgebieden (tsunami) wordt hulp gebracht. In sommige gebieden (o.a. Orissa) worden christenen vervolgd en gedood. Met name ook daar is Sharing Hands actief om hulp te bieden aan de slachtoffers.
sharinghands-6
Best Life Church heeft inmiddels meegewerkt aan de bouw van een weeshuis en zorgt voor voedsel, kleding, onderdak en opleiding van meer dan 50 weeskinderen.

Project Best Life Church

Sinds november 2004 ondersteunt Best Life Church een weeshuisproject in India. De weeshuizen worden gerund door een christelijke familie, de familie Kingsly, die al vier generaties lang in de bediening is. Momenteel tellen de weeshuizen al meer dan 1000 kinderen, en het aantal groeit nog steeds! Inmiddels zijn meer dan 200 kinderen, die er zijn opgegroeid, volwassen geworden en hebben het weeshuis verlaten. Stuk voor stuk zijn het christenen, waarvan velen (25%) in de bediening zijn. Veel meisjes zijn gelukkig getrouwd. Een jongen heeft een succesvol printbedrijf, een ander is advocaat geworden en weer een ander bekleedt een hoge positie binnen de politie. En dan te bedenken dat deze kinderen op straat zouden hebben geleefd en dat hun leven volkomen uitzichtloos zou zijn gebleven, als Gods hand Zich niet over hen had ontfermd!
 
Sponsor een kind voor slechts € 15,- per maand

De ondersteuning van de kinderen gebeurt d.m.v. sponsoring. Uniek aan dit project is, dat als je besluit een kind te sponsoren, je geld direct doorgaat naar India zonder dat er sprake is van allerlei bijkomende kosten. Doordat de prijzen daar laag zijn hoeft de sponsoring van een kind ook niet meer te kosten. Dit stelt ons in staat de sponsorkosten uiterst laag te houden. Voor slechts € 15 per maand geef je een kind eten, onderdak, onderwijs en verder nog alles wat het nodig heeft, kortom: je geeft het een beter leven en een toekomst! Daarbij is het mogelijk om regelmatig contact te onderhouden met jouw kindje. Je ontvangt een foto en achtergrond-informatie over het kind. Ook kan je dit kind post sturen en zelf ook weer antwoord terug-ontvangen.
Wil je dit werk ondersteunen?

Jouw hulp is hartelijk welkom! Dankzij het feit dat er mensen zijn die dit werk een warm hart toedragen, kan het werk doorgaan en zich uitbreiden! De Bijbel belooft dat je, door een zegen voor anderen te zijn, zelf ook weer gezegend zult worden!
Je kunt je opgeven om sponsor te worden van één of meer kinderen. Giften zijn welkom op IBAN nr. NL40INGB0000077773 t.n.v. St. ´Best Life Church´. Vermeld hierbij dat het om het project in India gaat. Wij zorgen ervoor dat jouw gift in India op de plaats van bestemming terechtkomt. Bij voorbaat heel hartelijk dank!
 
Voor meer informatie over dit project kunt u contact opnemen.

Zondagsdienst Jacobuskerk

BLC Jacobuskerk artikel 660x240

Jacobuskerk,
Pr. Bernhardplein 39-40, Utrecht
Diensten om 10 en 12 uur


KvK Utrecht: 30184889

Coming up

Toon complete agenda

Contact details

Best Life Church
Daelwijcklaan 3
3554 HJ Utrecht

tel. 030-2430935
info@bestlifechurch.nl


Hillsong
Best Life Church is lid van
het Hillsong netwerk

 
U bevindt zich hier: Start Helping India - weeshuis