Best Life College 2018 - 2019

BLCBijbelschool
‘Creative Track’ in Bijbelschool Best Life Church

De snelgroeiende gemeente Best Life Church start binnen de huidige Bijbelschool nu ook een Creative Track. Tijdens deze track ontdekken de studenten hun creatieve talenten en leren ze deze verder te ontwikkelen. Zaterdag 30 juni wordt er een meeloop-dag voor de opleiding georganiseerd in ons gebouw Best Life Church/Jacobuskerk, Prins Bernhardplein 40 te Utrecht. Deze meeloop-dag start om 10u. en duurt tot ongeveer 15u een ieder die interesse heeft is hier van harte welkom.

Best Life College

Best Life Church is een moderne kerk in Utrecht waar veel jongeren op af komen. Velen hebben behoefte aan een opleiding die hen ondersteunt in het ontdekken en ontwikkelen van hun persoonlijke talenten en gaven. Best Life Church faciliteert deze opleiding in haar prachtige pas aangekochte nieuwe gebouw: de Jacobuskerk.

Best Life College is een op maat gesneden opleiding, die erg veel belang hecht aan de persoonlijke begeleiding en coaching van haar studenten. Naast theoretische vorming is er ook veel ruimte voor de ontwikkeling van praktische vaardigheden. Studenten die de opleiding hebben gevolgd zijn zeer enthousiast.

Creative Track
Oorspronkelijk bestond het College uit een pastorale stroming, genaamd de Ministry Track. 

De Ministry Track helpt de studenten met hun geestelijke groei door onderwijs vanuit de leven-gevende principes van de Bijbel. Onderwerpen hierin zijn bijv. leiderschap, een gezond geestelijk leven en anderen leren helpen op de manier zoals God dat bedoelt.

De Worship Track is vorig jaar voor het eerst aangeboden en is nu al een groot succes. Docenten van het conservatorium helpen de studenten hier hun muzikale kwaliteiten te ontwikkelen zodat ze op kunnen treden als Worshipleader of mee kunnen spelen in een band. Best Life Church heeft haar eerste eigen album uitgegeven ‘DARE’ en heeft o.a. een groot optreden verzorgd in Tivoli Vredenburg. Binnenkort wordt het tweede album live opgenomen.

Aankomend schooljaar wordt nu dan ook de Creative Track gestart. Dit is een unicum in Nederland; geen enkele Bijbelschool biedt een dergelijke Track aan. Best Life Church kán deze richting aanbieden omdat zij veel ervaring heeft in allerlei creatieve uitingen zoals het maken van t.v. (eigen t.v.-programma), regisseren, editen van filmpjes, produceren van een album, organiseren van grote events, plannen van weddings, fotograferen, toneel, dans en nog veel meer.

De opleiding start in september van dit jaar en duurt tot en met januari. Zaterdag 30 juni wordt er een meeloop-dag voor de opleiding georganiseerd op Prins Bernhardplein 40 te Utrecht. Tijdens deze meeloop-dag is een ieder welkom.

Heb je nog vragen stuur dan gerust een mailtje naar Pim.polak@bestlifechurch.nl of geef hem een belletje (+316 44501804).

Zondagsdienst Jacobuskerk

BLC Jacobuskerk artikel 660x240

Jacobuskerk,
Pr. Bernhardplein 39-40, Utrecht
Diensten om 10, 12 en 17 uur


KvK Utrecht: 30184889

Coming up

Toon complete agenda

Contact details

Best Life Church
Pr. Bernhardplein 39-40
3555 AL Utrecht

tel. 030-2430935
info@bestlifechurch.nl


Hillsong
Best Life Church is lid van
het Hillsong netwerk

 
U bevindt zich hier: Start Nieuws Best Life College 2018 - 2019