Grand Opening met Dwight Dissels

Dwight Dissels
Op zondag 30 sept. om 10u. en 12u. treedt Dwight Dissels op tijdens de 'Grand Opening' van Best Life Church.

Dwight is bekend van 'The Voice' en 'The Passion' (door meer dan 3 miljoen mensen gezien).  Dwight heeft een prachtige stem en mooie persoonlijkheid en zal enkele aangrijpende nummers ten gehore brengen.

Voor de kinderen is er een kidsparty tijdens de diensten.

Om 17:00u. is er tijdens de Grand Opening een optreden van Natasja, een zangeres met een prachtige stem en een indrukwekkend verhaal. Eens was haar stem totaal verwoest door keelkanker. Inmiddels is ze door gebed 100% genezen en zingt ze werkelijk de sterren van de hemel.

Best Life Church is een  jonge, moderne en bruisende gemeente die is gesticht is door pastors  Paul en Irma van der Boom. Inmiddels zijn er meer dan zeshonderd mensen lid. Best Life Church is een dynamische kerk in Utrecht, die op een eigentijdse manier een steeds groter publiek weet te bereiken. De diensten worden gekenmerkt door veel jeugd, multimedia, moderne muziek en een begrijpelijke boodschap die antwoorden geeft op belangrijke levensvragen. 

Het doel is mensen in contact brengen met God en met elkaar. Samen willen we het huis van God zijn, zoals Hij het bedoelt: een plek van liefde en acceptatie waar iedereen zich kan ontwikkelen en ontplooien. Zo komt het beste in ieders leven tevoorschijn en kunnen wij een verschil maken voor de wereld om ons heen.

De Grand Opening wordt gehouden in het eigen gebouw van Best Life Church aan de pr. Bernhardplein 39-40 in Utrecht. De toegang is vrij. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in en om de kerk.

Pastor Best Life Church

www.BestLifeChurch.nl
Follow me on Twitter: http://twitter.com/paulvdboom

Zondagsdienst Jacobuskerk

BLC Jacobuskerk artikel 660x240

Jacobuskerk,
Pr. Bernhardplein 39-40, Utrecht
Diensten om 10, 12 en in september weer om 17 uur


KvK Utrecht: 30184889

Coming up

Toon complete agenda

Contact details

Best Life Church
Pr. Bernhardplein 39-40
3555 AL Utrecht

tel. 030-2430935
info@bestlifechurch.nl


Hillsong
Best Life Church is lid van
het Hillsong netwerk

 
U bevindt zich hier: Start Nieuws Grand Opening met Dwight Dissels