Fout
  • JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 43 niet laden
maandag, 21 september 2015 15:58

Uitdagend Leven - Irma van der Boom

Written by
Artikel met interview Irma van der Boom op CIP.nl


In de serie Christelijk topvrouwen vertelt Irma van der Boom haar verhaal aan CIP.nl. Lees via onderstaande link het volledige interview met Irma van der Boom!

http://www.cip.nl/levensverhaal/januari-2016/53659-Ben-je-soms-verliefd-Nee,-ik-ben-bekeerd/LsFonMDMEMHEDJoqrJJGrnIqFHHI

En bestel haar boek 'Een uitdagend leven'!

Uitdagend Leven - Irma van der Boom

BLC beeld 4kant Uitdagend Leven 567x567Opgegroeid in een klein dorp in Brabant studeerde Irma in Utrecht aan de lerarenopleiding de vakken Omgangskunde en Gezondheidskunde.
Op 20-jarige leeftijd maakte zij een levensveranderende ervaring mee die haar hele leven op zijn kop zette. Samen met haar man besloot ze te wonen in één van de achterbuurten van Utrecht om mensen te helpen een beter leven te leiden.
In haar eigen t.v.-programma ‘Best Life Coach’ (op de plaatselijke t.v. in Utrecht) gaf ze veel mensen advies om te kiezen voor ‘het Beste Leven’.
In een vrolijke, levenslustige stijl reikt ze je praktische sleutels aan om een uitdagend leven in te stappen en je dromen werkelijkheid te zien worden!
Het kan vandaag nog!

zaterdag, 29 november 2014 14:05

We hebben 'm! We hebben de Jacobuskerk!

Written by


BLC Jacobuskerk artikel 660x240Eindelijk hebben we de Jacobuskerk in ons bezit gekregen. Na jarenlang bidden, sparen en volharden heeft God ons de Jacobuskerk gegeven. Wat zijn we dankbaar! Een prachtige kerk met heel veel ruimten (het huis alleen al heeft al 13 kamers;), een mooie koffielounge en een geweldige zaal... We zijn super-enthousiast! Momenteel zijn we volop bezig de zaal mooi te maken en geschikt te maken voor onze diensten: er is een geweldig geluidssysteem aangeschaft, de beamer hangt, de stoelen zijn gekocht: het ziet er allemaal práchtig uit! Zéér de moeite waard om een kijkje te komen nemen: kom binnen en geniet!

Elke zondag hebben we er nu al 2 diensten: om 10.00u. en om 12.00u. Welkom, het is een belevenis! Neem je vrienden mee!

En... als je mee wilt investeren in dit prachtige Huis van God: maak dan je gift over op IBAN nr. NL34INGB0002957714 t.g.v. Best LIfe Church o.v.v. 'Gebouw'. Wij zorgen dat 100% naar het gebouw gaat. En natuurlijk zijn je giften aftrekbaar van de belastingen (ANBI).

Wij hopen je gauw een keer in onze prachtige Jacobuskerk te ontmoeten!

Hartelijke groet,
Paul en Irma
voorgangers Best Life Church

woensdag, 28 mei 2014 11:09

Echte Rijkdom - Jeff Lestz

Written by

Echte-Rijkdom-CoverEchte Rijkdom - Jeff Lestz

… van straatjongen tot miljonair…

Het ongelooflijke verhaal van een joodse weesjongen die leefde op de straten van Chicago, christen werd en - o.a. door bijbelse principes toe te passen - op zijn 31e miljonair werd. In dit boeiende boek deelt Jeff principes die echt werken om schuldenvrij te leven, vermogen te verwerven en ook nog goed te zijn voor anderen. Een boek dat veel leed kan voorkomen en tot een enorme zegen zal zijn voor velen!

Als 12-jarig jongetje leefde hij (na de tragische dood van beide ouders) op de straten van Chicago. Drie jaar later werd hij christen en merkte dat God hem een talent had gegeven met betrekking tot financiën. Op zijn eenendertigste was hij miljonair. Hij woont nu met zijn vrouw in Nice, Frankrijk en in Londen. Hoewel hij allang 'binnen' is, heeft hij een verlangen om mensen te helpen in de plaatselijke kerken. Hij heeft gesproken voor meer dan een miljoen mensen over het thema geld en hielp voorgangers en kerken om de sleutels van Echte rijkdom en financiële vrijheid te begrijpen.

Het boek 'True Riches' is nu verkrijgbaar in het Nederlands. Het boek leest erg makkelijk en is zeer geliefd bij velen in het Engelstalige gebied. Je kunt dit goede boek bestellen door contact op te nemen met Sjofar.

vrijdag, 09 september 2011 14:52

De Reis

Post by
Paul en Irma
Na een lange zoektocht kwam Paul als student in 1977 tot geloof door een diepe, levensveranderende ontmoeting met God. Hij studeerde toen voor leraar in de vakken biologie en gezondheidskunde.

Hij ontmoette zijn vrouw Irma op de lerarenopleiding en mocht haar tot de Heer leiden. Ook zij kwam tot een diepe ontmoeting met God die haar hele leven veranderde.

In 1981 zijn Paul en Irma getrouwd en hebben in allerlei taken gediend in Volle Evangelie Gemeente Utrecht, waar zij uiteindelijk oudstenechtpaar werden. Zij gingen wonen in een ‘beruchte’ achterbuurt van Utrecht en hebben daar veel gewerkt onder kinderen, jongeren en volwassenen. Zij hebben daar met hun gezin in totaal 20 jaar gewoond.

Kerk begonnen in Zuilen

In 1995 zijn zij uitgezegend vanuit hun moedergemeente en zijn met hun eigen gezin een kerk begonnen in de wijk Zuilen.

Deze kerk is steeds doorgegroeid en na verloop van tijd werd een eigen pand aangekocht: de Daelwijcklaan 3. Het bezoekersaantal groeide, zodat er 2 diensten gehouden moesten worden. Vervolgens is de gemeente verhuisd naar de Bethelkerk en daarna naar Sporthal Zuilen.

Op dit moment mogen we gebruik maken van de prachtige theaterzaal in het Vorstelijk Complex, waar we direct met
2 diensten moesten beginnen.

Acties
Naast gemeente-zijn heeft Best Life Church zich ook ingezet in talrijke acties om de mensen in Utrecht met de boodschap van Gods liefde bekend te maken. Er zijn veel evangelisatie-acties en bijvoorbeeld genezingsavonden geweest, waar veel mensen op wonderlijk wijze genezing ontvingen van ernstige ziekten (nog steeds zien we dat er heel veel genezingswonderen gebeuren in onze kerk).

Ook hebben wij een eigen tv-programma ontwikkeld ‘Utrechters voor Utrechters’ waarin we elke keer een getuigenis laten zien van iemand die indrukwekkend door God veranderd is, we geven een korte samenvatting van de preek, houden een ‘talkshow’ onder leiding van Irma en doen een persoonlijke uitnodiging om God beter te leren kennen.

Op deze manieren hebben duizenden mensen het evangelie in Utrecht al gehoord.

Eenheid met andere kerken
Ook hebben wij de samenwerking met andere kerken in Utrecht gezocht en zijn initiatiefnemers geweest van grote stadion-acties waar we soms met duizenden mensen uit verschillende kerken een geweldige worship-dienst hadden. We zijn ook oprichter geweest van de Christelijke Coalitie Utrecht, waarin een aantal voorgangers zich aan elkaar verbonden hebben om vrienden te zijn voor elkaar.

Visie
Als kerk zijn we door allerlei fases gegaan.

Zo heeft God ons bijvoorbeeld geholpen om de zogenaamde G12-visie toe te passen: dit is een visie waarbij elk gemeentelid, als hij/zij dat wil, kan doorgroeien naar leiderschap en ook weer ánderen verder kan helpen in zijn/haar geestelijke groei. Deze visie heeft ons enorm geholpen een sterk netwerk van leiders te ontwikkelen en tegelijkertijd een uitgebreide ‘groei-route’ voor ieder gemeentelid op te zetten, zodat ieder zijn/haar volle potentie tot ontplooiing kan zien komen.

Om effectiever te zijn in het bereiken van de cultuur waar we in leven hebben we ons aangesloten bij het Hillsongnetwerk. Hillsong is een bijzonder gezegende en succesvolle kerk in Australië met zo’n 25.000 leden, die niet alleen bekend is vanwege zijn mooie worshipsongs, maar ook vanwege de effectieve manier waarop zij hun moderne, westerse cultuur weten te bereiken. Inmiddels zijn er Hillsong-kerken in Londen (met 8.000 mensen de grootste van West-Europa), Kaapstad, Kiew, Berlijn, New York en op nog veel meer plaatsen.

De aanpak volgens de ‘Hillsong-stijl’ heeft ertoe geleid dat we nu een moderne, dynamische kerk zijn die aantrekkelijk is voor veel mensen om naar toe te komen. Kernwaarden hierin zijn: gastvrijheid, spirit of excellence, toewijding, dienen en geven.

Graag in de buurt van de kerk wonen
Onze kerk is nu zó aantrekkelijk geworden dat tegenwoordig veel mensen besluiten een woning in de buurt van de kerk te kopen/huren om zo meer deel te hebben aan het gemeenschapsleven van de kerk. Naast de zondagdiensten, contactgroepen en andere events, worden er ook voetbalwedstrijden, picknicks, vakanties, braderieën en tal van andere activiteiten georganiseerd.

Het belangrijkste is dat er hechte vriendschappen ontstaan en dat er nieuwe mensen in contact komen met Gods huis, in een cultuur van liefde!

Toekomst
We geloven dat God een geweldig plan voor Best Life Church heeft, waarin nog zeer veel mensen zullen binnenkomen. Ook geloven we dat op een gegeven moment vanuit ons midden nieuwe kerken in Utrecht en omgeving gesticht zullen gaan worden..

Meer weten?
Wil je mee op deze enerverende, maar vooral mooie en gezegende reis? Kom dan gauw naar één van onze diensten of contactgroepen of neem contact met ons op via contactformulier.
Pagina 1 van 3

Zondagsdienst Jacobuskerk

BLC Jacobuskerk artikel 660x240

Jacobuskerk,
Pr. Bernhardplein 39-40, Utrecht
Diensten om 10, 12 en in september weer om 17 uur


KvK Utrecht: 30184889

Coming up

Toon complete agenda

Contact details

Best Life Church
Pr. Bernhardplein 39-40
3555 AL Utrecht

tel. 030-2430935
info@bestlifechurch.nl


Hillsong
Best Life Church is lid van
het Hillsong netwerk