Echte Rijkdom - Jeff Lestz

Echte-Rijkdom-CoverEchte Rijkdom - Jeff Lestz

… van straatjongen tot miljonair…

Het ongelooflijke verhaal van een joodse weesjongen die leefde op de straten van Chicago, christen werd en - o.a. door bijbelse principes toe te passen - op zijn 31e miljonair werd. In dit boeiende boek deelt Jeff principes die echt werken om schuldenvrij te leven, vermogen te verwerven en ook nog goed te zijn voor anderen. Een boek dat veel leed kan voorkomen en tot een enorme zegen zal zijn voor velen!

Als 12-jarig jongetje leefde hij (na de tragische dood van beide ouders) op de straten van Chicago. Drie jaar later werd hij christen en merkte dat God hem een talent had gegeven met betrekking tot financiën. Op zijn eenendertigste was hij miljonair. Hij woont nu met zijn vrouw in Nice, Frankrijk en in Londen. Hoewel hij allang 'binnen' is, heeft hij een verlangen om mensen te helpen in de plaatselijke kerken. Hij heeft gesproken voor meer dan een miljoen mensen over het thema geld en hielp voorgangers en kerken om de sleutels van Echte rijkdom en financiële vrijheid te begrijpen.

Het boek 'True Riches' is nu verkrijgbaar in het Nederlands. Het boek leest erg makkelijk en is zeer geliefd bij velen in het Engelstalige gebied. Je kunt dit goede boek bestellen door contact op te nemen met Sjofar.

Zondagsdienst Jacobuskerk

BLC Jacobuskerk artikel 660x240

Jacobuskerk,
Pr. Bernhardplein 39-40, Utrecht
Diensten om 10, 12 en in september weer om 17 uur


KvK Utrecht: 30184889

Coming up

Toon complete agenda

Contact details

Best Life Church
Pr. Bernhardplein 39-40
3555 AL Utrecht

tel. 030-2430935
info@bestlifechurch.nl


Hillsong
Best Life Church is lid van
het Hillsong netwerk

 
U bevindt zich hier: Start Contact Bestel boek: Jeff Lestz