Over Best Life Church

Best Life Church is een moderne kerk vol leven, dynamisch en verrassend anders. Op eigentijdse manieren willen wij de boodschap van Gods liefde overbrengen, o.a. door moderne muziek, dans en speciale lichteffecten. De diensten worden gekenmerkt door veel jeugd en een woord dat praktisch toepasbaar is in jouw dagelijks leven. Daarbij maken wij graag gebruik van multimedia. Dit doen wij allemaal in Best Life Church / Jacobuskerk, zodat een bezoek aan een samenkomst voor een ieder werkelijk ‘een belevenis’ wordt.

Tijdens de samenkomst hebben we uitgebreide kinderopvang voor baby’s en kleuters. Voor kinderen op de basisschool is er een eigen samenkomst onder leiding van ervaren kinderleiders.

We weten dat vriendschappen belangrijk zijn, daarom komen we doordeweeks ook bij elkaar in contactgroepen.

Ons doel:

Ons doel is mensen in contact brengen met God en met elkaar. Samen willen we het huis van God zijn, zoals Hij het bedoelt: een plek van liefde en acceptatie waar iedereen zich kan ontwikkelen en ontplooien. Zo komt het beste in ieders leven tevoorschijn en kunnen wij een verschil maken voor de wereld om ons heen.

We geloven dat Jezus is gekomen om ons een leven in overvloed te geven (Joh. 10:10). Het beste leven heeft God voor ons beschikbaar! Daarom heten we ‘Best Life Church’! Laten we met elkaar dat Beste Leven delen en uitdelen aan elkaar en de mensen om ons heen.

Er gebeurt van alles in en rond de kerk; kerk is veel meer dan zondagdiensten! Kinderen, tieners, 18-plussers, studenten, zakenmensen, mannen, vrouwen, 55-plussers; er zijn activiteiten voor iedereen! Onder andere hebben we verschillende trainingen, weekends en organiseren we regelmatig cursussen zoals de 'Best Life Basics', Pre-Marriage Course en de Marriage Course.

Hillsong

We zijn onderdeel van het Hillsong Netwerk. Regelmatig komen er sprekers vanuit dit netwerk, zowel op zondag als op trainingsavonden. Zo komen op terugkerende basis Kris Mikkelson (pastor Hillsong Londen), en Michael Murphy (12 jaar lang tweede voorganger geweest onder Brian Houston, Hillsong Australie) om trainingen en conferenties te geven. We zijn dankbaar voor de input die ze ons geven op alle gebieden van gemeenteopbouw. Daarnaast zijn we nauw verbonden met andere Hillsong Netwerk-kerken in Nederland en zit Paul van der Boom in het bestuur van ARC-churches.

Lid van de VPE

We zijn ook lid van de VPE (Verenigde Pinkster en Evangelie Gemeenten). Wij maken deel uit van een door de overheid erkend landelijk netwerk van zo'n 180 kerkelijke gemeenten. De VPE is op haar beurt weer deel van de Assemblies of God, een wereldwijd netwerk van 350.000 kerken en gemeenten met in totaal zo'n 67 miljoen leden. We zijn er met elkaar en voor elkaar. Voor meer informatie over de VPE, kijk op www.VPE.nl 

We geloven dat het beste vóór ons ligt: samen kunnen we genieten van het Beste Leven nú!

We hopen je gauw te ontmoeten, 

PrPaulIrma2013-2
Paul en Irma van der Boom
pastors Best Life Church

Zondagsdienst Jacobuskerk

BLC Jacobuskerk artikel 660x240

Jacobuskerk,
Pr. Bernhardplein 39-40, Utrecht
Diensten om 10, 12 en in september weer om 17 uur


KvK Utrecht: 30184889

Coming up

Toon complete agenda

Contact details

Best Life Church
Pr. Bernhardplein 39-40
3555 AL Utrecht

tel. 030-2430935
info@bestlifechurch.nl


Hillsong
Best Life Church is lid van
het Hillsong netwerk

 
U bevindt zich hier: Start Over ons