Paul en Irma

Paul en Irma van der Boom besloten na een levensveranderende ervaring met God in hun studententijd, allebei hun leven in dienst van God te stellen.
In 1995 begonnen met zij met samenkomsten, wat nu is uitgegroeid tot Best Life Church.
Zij vinden het heerlijk om nieuwe mensen te ontmoeten en te zien hoe hun leven altijd ten goede verandert als ze dichter bij God komen.
Paul is lid van het bestuur van ARC-Nederland. ARC (Association of Related Churches) is network van honderden kerken wereldwijd, dat zich ten doel stelt nieuwe kerk te stichten. De afgelopen 15 jaar zijn er meer dan 600 nieuwe kerken gesticht!. ARC-Nederland is bezig met het opleiden van voorgangers en het stichten van nieuwe kerken in Nederland en Vlaanderen.


Persoonlijk woord:

Hartelijk welkom in Best Life Church!

We vinden het geweldig dat je hier bent en zien ernaar uit om je beter te leren kennen. Of je net ‘iets met het geloof’ hebt gekregen of dat je hier bent komen wonen als student of voor je werk, of om welke andere reden dan ook, we vertrouwen erop dat je je snel thuis zult voelen bij ons.

Wij vinden ieder mens belangrijk en waarderen het enorm dat je komt in Gods Huis. Wij geloven dat God een prachtig plan heeft met jouw leven en dat Hij dat tot volle ontplooiing wil brengen. De kerk, Gods Huis, is ervoor bedoeld dat je je thuis zult voelen en je op een aangename manier kunt ontwikkelen in je leven met God. Samen vormen we de kerk: een prachtig Huis van God, waar ieder zichzelf kan zijn, zich geliefd weet door God en waar vriendschappen ontstaan. Daarom is hier plaats en ruimte voor je om betrokken te zijn en te groeien in je leven met God.

Op deze website maak je kennis met verschillende mensen, cursussen en bedieningen. Regelmatig hebben we bekende cursussen als de Alpha-cursus, de Marriage Course en de Pre-Marriage Course. Daarnaast kan je kennis maken met andere cursussen, trainingen en weekenden die we organiseren om je verder te helpen in je leven met God. Het volle leven en je groei is begonnen op het moment dat je Gods Huis binnenstapt!

Om mensen te leren kennen zijn de contactgroepen heel belangrijk: in het overzicht vind je er vast één die bij je past. Contactgroepen zijn bedoeld om persoonlijke vriendschappen te ontwikkelen, zodat je elkaar helpt het Beste Leven te leven, ook in de dingen van elke dag.

En natuurlijk hebben we ook de verschillende teams. Teams zijn nodig om alle onderdelen van Gods Huis soepel en excellent te laten verlopen. Het zijn de ideale plekken om te groeien en mensen beter te leren kennen. Voel je vrij om contact op te nemen als je iets ziet dat jou aanspreekt.

Voor persoonlijk contact: schiet iemand van het welkomstteam aan of vul het contactformulier in. We helpen je graag verder om je plek te vinden in Gods Huis!

Tot gauw ziens,
PrPaulIrma2013-1
Paul en Irma van der Boom

 

Zondagsdienst Jacobuskerk

BLC Jacobuskerk artikel 660x240

Jacobuskerk,
Pr. Bernhardplein 39-40, Utrecht
Diensten om 10, 12 en in september weer om 17 uur


KvK Utrecht: 30184889

Coming up

Toon complete agenda

Contact details

Best Life Church
Pr. Bernhardplein 39-40
3555 AL Utrecht

tel. 030-2430935
info@bestlifechurch.nl


Hillsong
Best Life Church is lid van
het Hillsong netwerk

 
U bevindt zich hier: Start Over ons Paul en Irma