Ben je 55+? Dan hoor jij hierbij!

De Evergreens is een open groep, waar aandacht en tijd voor elkaar centraal staan. Voor mannen en vrouwen, voor gelovigen en ongelovigen, buren en buurtbewoners, vrienden en familie... Voor alle 55+'ers, dus ook voor jou!

Elke maand komen we bij elkaar om te connecten. Dit doen we elke derde dinsdag van de maand, van 10.30 – 12.30 uur in ons eigen gebouw de Jacobuskerk, Pr. Bernhardplein 39-40 in Utrecht. Er wordt niet alleen koffie gedronken, vanaf 12.30 uur kan je ook meegenieten van een heerlijke lunch! Tijdens deze ochtenden praten we over allerlei onderwerpen die je helpen je geloof te verdiepen. Daarnaast krijg je waardevolle relaties.

Deze gezellige groep doet ook regelmatig leuke dingen. Zo is ze als uitstapje naar de levensgroot nagebouwde 'ark' van Johan Huibers geweest en heeft ze een concertbezoek georganiseerd met o.a. Elly (van Rikkert) en Lee-Ann Vermeulen.

Je bent van harte welkom. Voor meer informatie, neem contact op met Jenneke (0642556340)

BLC Evergreens 2017 artikel 660x240
Kids

Best Life Kids gaan voor enthousiasme!

Waar denk je aan bij het woord enthousiast? Levendig, aanstekelijk, passievol, gemotiveerd? Er zit in ieder geval veel blijdschap in en gedrevenheid. Wie wil dat nou niet voor zijn of haar kind?

Wist je dat het woord enthousiasme afkomstig is van het Griekse woord entheos en dat dat niets minder betekent dan "van God vervuld zijn?" Aha, daar zit 'm de kneep, we moeten kinderen dichter bij God brengen, en verder dan dat nog: kinderen van God vervuld laten worden. Dan gaan er mooie dingen gebeuren. Onze passie is kinderen op een creatieve en leuke manier hierin begeleiden, gebruik makend van middelen van deze tijd.

Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de belevingswereld van de kinderen werken we met de volgende groepen:

Parels: baby opvang voor kinderen van 0 tot 1,5 jaar.
Prinsen en Prinsessen: crèche voor kinderen van 1,5 tot 4 jaar.
Wonder team: voor kinderen van groep 1&2
Kings Hero's: voor kinderen van groep 3,4,5.
Young Teens: voor kinderen van groep 6,7,8.

De laatste zondag van de maand houden we ook een Kids Party vol met muziek, drama, spelletjes, lekkere dingen, multimedia, springkussen, schminken en verrassingen voor de kids. Een erg leuke gelegenheid om vriendjes en vriendinnetjes uit te nodigen.

Verder houden we met de Young Teens elke maand een activiteit buiten de Church deur, zoals bbq'en, bowlen, filmavond, spelletjesavonden en gourmetten. Dit is niet alleen leuk, maar ook goed om een (vertrouwens)relatie op te bouwen, zodat we ze nóg beter kunnen helpen in hun levenswandel.

En, last but certainly not least: we bidden voor je kind. Heb je een speciaal gebedsverzoek geef het dan door aan Udo en Wilma. Geloof ons, er zijn al aardig wat wondertjes geschied door gebed.

Kortom, we zijn een enthousiast team dat gaat voor enthousiaste kinderen. Kinderen vol levenslust! Kinderen met een gezond zelfvertrouwen. Kinderen die hun talenten ontdekken en ontwikkelen "to let their Light shine' voor Hem.

Wil je meer weten over Best Life Kids? Neem dan contact op met Wilma (0621851583)
Vrijdagmiddag 13 juli tot en met zondag 15 juli is het weer tijd voor ons jaarlijkse DARE weekend. DARE weekend is een weekend vol gezelligheid, verdieping en fun. Tijdens dit weekend zullen er geweldige sprekers vanuit de DARE community seminars geven en zal DARE worship ons in aanbidding leiden. Daarnaast is er veel tijd voor goede gesprekken, om te genieten van elkaar en natuurlijk zorgen we voor goed eten. Zorg dat je er ook bij bent!

DATE: 13-15 July

PLACE: Landgoed het Woldhuis

PRICE: € 75,-

DARE Weekend Inschrijfformulier

Elk jaar gaan we met DARE een weekendje weg. Dit is een uitgelezen kans om elkaar beter te leren kennen. Vul onderstaand formulier in om je inschrijving voor het Dareweekend te beginnen. Na het beantwoorden van de vragen word je doorverwezen naar een pagina waarin je kan betalen. Je gegevens worden alleen opgeslagen als je hebt betaald.
Voornaam(*)
Ongeldige invoer

Achternaam(*)
Ongeldige invoer

Emailadres(*)
Ongeldige invoer

Telefoonnummer(*)
Ongeldige invoer

Geslacht
Ongeldige invoer

Leeftijd
Ongeldige invoer

Reis je op eigen gelegenheid?
Ongeldige invoer

Heb je een auto?
Ongeldige invoer

Heb je een rijbewijs?
Ongeldige invoer

Ben je bereid om te rijden op 13 en 15 juli?
Ongeldige invoer

Hoe laat kun je op vrijdag 13 juli in Best Life Church zijn?
Ongeldige invoer

Verblijfsvergoeding

€75.00

Afrekenmethode

iDEAL PayPal

Subcategorieën

Zondagsdienst Jacobuskerk

BLC Jacobuskerk artikel 660x240

Jacobuskerk,
Pr. Bernhardplein 39-40, Utrecht
Diensten om 10, 12 en in september weer om 17 uur


KvK Utrecht: 30184889

Coming up

Contact details

Best Life Church
Pr. Bernhardplein 39-40
3555 AL Utrecht

tel. 030-2430935
info@bestlifechurch.nl


Hillsong
Best Life Church is lid van
het Hillsong netwerk

 
U bevindt zich hier: Start Connect