Licht

Licht

Team Licht
Er is – in ieder geval bij binnenkomst in de Best Life Church – geen ander team dat zoveel invloed heeft op de beleving van de mensen als het lichtteam. Het gebruik van ‘licht is enorm belangrijk in de zondagdienst, op Youth Events, tv-programma’s en zo meer.

Tijdens de zondagdienst bijv. maakt het heel veel uit welke lichten er worden gebruikt, welke kleuren er tijdens welk lied worden gebruikt, of er veel of (bijna geen) licht gebruikt wordt enzovoort.

Dit is een vak apart maar het helpt mensen enorm om ‘in de juiste sfeer’ te komen, op God gericht te zijn en hun aandacht geconcentreerd te houden.

Gelukkig hebben we de beschikking over een uitgebreid selectie van lichten en hebben we sinds kort ook ‘intelligent’ licht (movingheads). Om met name de movingheads goed te laten bewegen en mooie figuren te laten maken, hebben we een prachtig computerprogramma uit de VS daarvoor aangeschaft.

Mensen die het licht bedienen (het is een eigen afdeling), zijn creatief, hebben gevoel voor sfeer en willen mensen helpen ‘de ultieme’ ontmoeting met God te hebben.

In het lichtteam is altijd plaats voor nieuw talent. Ben je creatief, (een beetje) technisch en hou je van sfeer?

Meld je dan aan via het contactformulier!

Zondagsdienst Jacobuskerk

BLC Jacobuskerk artikel 660x240

Jacobuskerk,
Pr. Bernhardplein 39-40, Utrecht
Diensten om 10, 12 en in september weer om 17 uur


KvK Utrecht: 30184889

Coming up

Toon complete agenda

Contact details

Best Life Church
Pr. Bernhardplein 39-40
3555 AL Utrecht

tel. 030-2430935
info@bestlifechurch.nl


Hillsong
Best Life Church is lid van
het Hillsong netwerk

 
U bevindt zich hier: Start Licht