Public Relations

Public Relations

Public Relations is een enorm belangrijk in Best Life Church. We willen aan de alle mensen bekend maken dat er een God is Die van hen houdt en de beste oplossingen voor hen heeft!

Dit doen we door het schrijven van aankondigingen van evenementen in de krant, het doorgeven van informatie aan onze website-beheerders en door gebruik te maken van sociale media (Twitter, Facebook), het gebruik maken van Google AdWords, het maken van flyers enzovoorts. Ook nieuwe creatieve manieren zijn mogelijk. Zo hebben we al diverse acties gehad waarbij we evenementenborden aan lantaarnpalen hebben gebruikt, maar we staan ook open voor het gebruiken van billboards en projecteren van informatie op flatgebouwen. De goede boodschap mag bekend gemaakt worden.

Ben je communicatief sterk, hou je van schrijven en/of kan je goed organiseren en werken met deadlines? Dan ben je hartelijk welkom in ons PR-team! Samen met het designteam maken we de mooiste dingen. Als PR-team zorg je voor overzicht, planning en het in gang brengen en houden van informatiestromen.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten?

Meld je dan aan via het contactformulier!

Zondagsdienst Jacobuskerk

BLC Jacobuskerk artikel 660x240

Jacobuskerk,
Pr. Bernhardplein 39-40, Utrecht
Diensten om 10, 12 en in september weer om 17 uur


KvK Utrecht: 30184889

Coming up

Toon complete agenda

Contact details

Best Life Church
Pr. Bernhardplein 39-40
3555 AL Utrecht

tel. 030-2430935
info@bestlifechurch.nl


Hillsong
Best Life Church is lid van
het Hillsong netwerk

 
U bevindt zich hier: Start Public Relations