Worship Team

Worship Team

Het Best Life Worship Team is allereerst verantwoordelijk voor de worship op zondag. Zij gaat de gemeente voor in lofprijs en aanbidding en brengt haar in Gods tegenwoordigheid. Best Life Worship helpt mensen zich te richten op God om zo open te worden voor datgene wat God door de rest van de dienst heen tot hen wil zeggen. We merken dat God ook tijdens de worship al mensen vrijzet of geneest.

Daarnaast verzorgen we ook de worship op andere momenten, zoals Heilige Geest-avonden, Team Vision avonden, genezingsdiensten, doopdiensten, conferenties, enz.

Best Life Worship oefent elke donderdagavond van 19:45 tot 22:00. Na een tijd van 'ff connecten' komt er een korte inleiding. Vanaf 20.30u. wordt er geoefend.

Het bijzondere aan het team is dat je elke keer weer wordt uitgedaagd om met excellence te spelen of te zingen, en zelf ook te investeren in het verder ontwikkelen van je talenten en gaven.

Naast de oefening op donderdagavond worden er allerlei leuke dingen samen gedaan, zoals een filmavond, samen eten, naar een (Hillsong) concert, workshops, enz. Dat maakt dat het Best Life Worship Team een hecht team is, waar een uitstekende sfeer heerst.

Mocht je na bovenstaande gelezen hebben enthousiast geworden zijn (of was je dat al), en heb je muzikale talenten? Meld je aan via het contactformulier of kom een keertje kijken op de donderdagavond in Best Life House!

Worshipteam

Zondagsdienst Jacobuskerk

BLC Jacobuskerk artikel 660x240

Jacobuskerk,
Pr. Bernhardplein 39-40, Utrecht
Diensten om 10, 12 en in september weer om 17 uur


KvK Utrecht: 30184889

Coming up

Toon complete agenda

Contact details

Best Life Church
Pr. Bernhardplein 39-40
3555 AL Utrecht

tel. 030-2430935
info@bestlifechurch.nl


Hillsong
Best Life Church is lid van
het Hillsong netwerk

 
U bevindt zich hier: Start Worship Team