Best Life College

Best Life College

Best Life College 2018
BLCollege artikel 660x240

Hartelijk welkom op deze informatie pagina van Best Life College! Fijn dat je hierin interesse hebt! Bekijk rustig het programma wat hieronder staat. Wil je nog meer weten? Mail dan naar: college@BestLifeChurch.nl of bel met Pim: 06-44501804.

Inschrijven? Klik hier!
 

Best Life College is opgebouwd uit het volgende lesprogramma:


1. een algemeen fundament

2. naar keuze: Worship Track, Ministry Track of Creative Track.

Het algemeen fundament bestaat uit een weloverwogen selectie van onderwerpen die je helpen een krachtige basis in je leven te leggen. Deze lessen worden gegeven in groepsverband.

Daarnaast geloven wij dat persoonlijke aandacht een bijbels principe is om jou te helpen groeien en te komen in het plan dat God heeft voor jouw leven. Daarom word je gekoppeld aan een begeleider. Je begeleider zal je helpen bij je geestelijke en persoonlijke ontwikkeling. Bij hem/haar kan je terecht met al je vragen!

Naast onderwijs zal je ook stage lopen binnen onze gemeente. Deze stage (internship) helpt je om praktische ervaring op te doen die aansluit op jouw passies en talenten. Samen met je begeleider ontwerp je een plan gebaseerd op jouw dromen en talenten, zodat er een op maat gemaakte groeiroute ontstaat die jou helpt je evenwichtig, sterk en gezond te ontwikkelen!


Worship Track

Heb jij een verlangen om God te aanbidden? Zou jij je meer willen verdiepen en ontwikkelen op het gebied van muziek? Wil jij je muziekkennis vergroten en je vaardigheden verbeteren, zowel wat zingen of wat het bespelen van je instrument betreft? Of wil je juist meer leren over leiderschap in aanbidding? In alle gevallen ben je bij ons aan het goede adres!

Onder leiding van een professioneel team – docenten die afgestudeerd zijn aan het conservatorium - krijg jij de kans om jouw persoonlijke talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen. Onder andere de thema’s ‘basisbegrip muziektheorie’ en ‘improvisatie’ komen aan de orde, maar ook de onderwerpen ‘geestelijke toerusting’, ‘Bijbels begrip over aanbidding’, ‘songwriting’ en ‘leiderschap in aanbidding’ behoren tot het lessenpakket.

Best Life Church staat bekend als een gemeente met een hart voor aanbidding en is vooruitstrevend in het produceren van worship die relevant is in de 21ste eeuw. Eind 2016 is het eerste album van Best Life DARE uitgekomen. Ter gelegenheid hiervan gaf

de band DARE worship een groot concert in Tivoli Vredenburg. Sinds 2017 is onze muziek ook te beluisteren via iTunes en Spotify. Binnenkort wordt er een live-album opgenomen. Wie weet sta jij straks samen met één van onze bands op het podium om te worshippen, of geef je samen met hen een concert!

Ministry Track

Wil jij uitgroeien tot iemand die Gods Koninkrijk wil uitbreiden? Wil jij leren wandelen in de gaven die God aan jou gegeven heeft? Wil jij een leven leiden dat veel andere mensen positief zal beïnvloeden? Kom dan de Ministry Track van Best Life College volgen!

In aanvulling op de thema’s die in het algemene deel aan bod komen, zal o.a. dieper worden ingegaan op onderwerpen als gaven van de Geest (zowel theoretisch als praktisch), pastoraat, geestelijke strijd en overwinning, bevrijding, leven in geloof en spreken in het openbaar. De nadruk zal liggen op je persoonlijke geestelijke groei en hoe je anderen verder kunt helpen in hun leven met God. Je leert hoe je je persoonlijke omgang met God kunt ontwikkelen en krijgt een sterker geestelijk leven. Je karakter wordt sterker en mooier, je gebedsleven wordt krachtig en het wordt normaal om wonderen mee te maken! Je leert anderen tot Christus leiden en helpt hen groeien in hun geloof. Ook ga je principes van ‘leiderschap’ leren en toepassen.

Daarnaast zal je tijdens de lessen en in je internship je talenten ontdekken en verder ontwikkelen, met als doel dat je in het centrum van je bestemming leert wandelen.

 
Creative Track

God is een God van creativiteit en Hij vindt het fijn als wij Hem op originele en creatieve manieren dienen. Hoe gaaf is het als jij je daarin verder kunt ontwikkelen? Daarnaast is het heel erg aantrekkelijk om de mensen die (voor het eerst) in een dienst of evenement komen een ´wow-ervaring’ te geven. Wij streven hierin naar excellence, zodat mensen onder de indruk komen en hun hart openstellen voor de boodschap van Gods liefde. Wat een eer om hieraan te mogen meewerken!

Wil jij jouw creatieve talenten verder ontwikkelen en inzetten voor Gods Koninkrijk? Dan ben je hartelijk welkom in onze Creative Track. Wij hebben vele jaren ervaring in o.a. scripts schrijven, regisseren, filmen, tv-programma’s maken, editen, fotograferen, dans, toneel, organiseren van grote events, weddingplanning en nog veel meer.

Tijdens de ‘Creative Track’ ontdek je je talenten op dit gebied en helpen wij jou deze verder te ontwikkelen.

Je kan kiezen uit de volgende 4 trajecten:

1. Media & Graphic Design

2. Light & Audio Engineering

3. Stage Performances

4. Event Management

Je krijgt een persoonlijke begeleider die jou helpt je te ontwikkelen in de gebieden die jij hebt gekozen. Naast theoretische vorming, krijg je ook praktische opdrachten en werk je mee aan projecten, zodat je verder groeit in je creativiteit en leert hoe je effectief een breed publiek kunt boeien.

Kom, ontwikkel je creativiteit en stap in deze boeiende ‘journey’ om in je bestemming te komen; meld je aan voor de Creative Track!

Praktische informatie

Periode:          maandag 10 september – vrijdag 1 februari

Lesdagen:      Maandag 9.00-17.00u

Dinsdag 13.30-21.30u

Woensdag 9.00-17.00u

Donderdag vrij (alleen voor de Worship Track geldt oefening van de Worship band)
Op zondag vervul je een taak en doe je praktische ervaring op.

                       De overige dagen zijn vrij.

                

Kosten:          Fulltime: € 950

           Parttime: € 250 (dinsdagavond 19.30-21.30 uur)*


Inschrijven? Klik hier!


Maandag

Dinsdag

Woensdag

9:00

9:30

Worship en gebed

13:30

18:00

Verdieping/zelfstudie/internship

9:00

9:30

Worship en gebed

9:30

11:00

Les I

18:00

19:30

Avondeten

9:30

11:00

Les I

11:00

11:15

Pauze

19:30

20:15

Les I

11:00

11:15

Pauze

11:15

12:45

Les II

20:15

20:30

Pauze

11:15

12:45

Les II

12:45

13:30

Lunch

20:30

21:15

Les II

12:45

13:30

Lunch

13:30

17:00

Verdieping/zelfstudie/internship

21:15

21:30

Vragen

13:30

17:00

Verdieping/zelfstudie/internship

Zondagsdienst Jacobuskerk

BLC Jacobuskerk artikel 660x240

Jacobuskerk,
Pr. Bernhardplein 39-40, Utrecht
Diensten om 10, 12 en in september weer om 17 uur


KvK Utrecht: 30184889

Coming up

Toon complete agenda

Contact details

Best Life Church
Pr. Bernhardplein 39-40
3555 AL Utrecht

tel. 030-2430935
info@bestlifechurch.nl


Hillsong
Best Life Church is lid van
het Hillsong netwerk

 
U bevindt zich hier: Start Trainingen Best Life College