De Alpha Cursus

De Alpha Cursus

Best Life Trainingen bieden je mogelijkheden om verder te groeien in jouw relatie met God, in jouw relaties met anderen; in jouw leven!

Er zijn verschillende trainingen/cursussen/weekends waaruit je kunt kiezen. Allemaal met het doel je het Beste van God te laten ervaren in je leven en steeds meer positieve invloed hebben in de levens van anderen!

2. De Alpha Cursus


Ben je op zoek naar de zin van je leven? Vraag je je soms af of er meer is tussen hemel en aarde? Vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en houd je van een goed gesprek? Of wil je je gewoon eens verdiepen in het christelijk geloof? Dan is de Alpha-cursus iets voor jou.

Veel mensen lopen rond met vragen. In Nederland hebben ruim 180.000 mensen op zoek naar antwoorden, één van de 800 Alpha-cursussen gevolgd. Wereldwijd zijn dat er maar liefst 14 miljoen.

Wat is de Alpha-cursus?

Op een ontspannen manier ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. Dat is de Alpha-cursus. Op de Alpha-cursus ontmoet je heel verschillende mensen. Iedereen heeft zo zijn eigen vragen en ideeën. Daar is alle ruimte voor. Tijdens de bijeenkomsten wordt op een leuke, eigentijdse manier de basis van het christelijk geloof besproken.

Wat zijn de onderwerpen?

Op de cursus worden vijftien verschillende onderwerpen besproken. We noemen er een aantal om je even een idee te geven:
  • Is er meer?
  • Wie is Jezus?
  • Bidden: waarom en hoe?
  • Hoe relevant is de Bijbel?
  • Hoe zit het met de kerk?
  • Hoe leidt God ons?

Wat kun je verwachten?

De alpha-cursus bestaat uit tien avonden en start met een vrijblijvende introductieavond. De cursus bevat ook een weekend weg.

De avond begint met een gezellige en lekkere maaltijd. Na het eten luister je naar een boeiende inleiding op het onderwerp van die avond. Daarna praat je in kleine groepjes door over het onderwerp.

Wil je meer informatie en data wanneer de cursus wordt gegeven vul dan het contactformulier in!

Zondagsdienst Jacobuskerk

BLC Jacobuskerk artikel 660x240

Jacobuskerk,
Pr. Bernhardplein 39-40, Utrecht
Diensten om 10, 12 en in september weer om 17 uur


KvK Utrecht: 30184889

Coming up

Toon complete agenda

Contact details

Best Life Church
Pr. Bernhardplein 39-40
3555 AL Utrecht

tel. 030-2430935
info@bestlifechurch.nl


Hillsong
Best Life Church is lid van
het Hillsong netwerk

 
U bevindt zich hier: Start Alpha Cursus