Ontmoeting met God

Ontmoeting met God

Best Life Trainingen bieden je mogelijkheden om verder te groeien in jouw relatie met God, in jouw relaties met anderen; in jouw leven!

Er zijn verschillende trainingen/cursussen/weekends waaruit je kunt kiezen. Allemaal met het doel je het Beste van God te laten ervaren in je leven en steeds meer positieve invloed hebben in de levens van anderen!

4. Ontmoeting met God

Deze weekenden zijn speciaal ontworpen om jou dichter bij God te brengen. Het thema is: ‘Ontmoeting met God’. Tijdens dit weekend leg je al je zorgen en lasten af en ontvang je kracht en visie om een sterk en overwinnend leven te leiden! Het aantal positieve reacties van de deelnemers is enorm. Dit komt omdat God altijd mensen beloont die Hem serieus zoeken en extra tijd voor Hem vrijmaken!

De weekenden beginnen vrijdag om 17.30u. (verzamelen in de Jacobuskerk (huis), Pr. Bernhardplein 40 in Utrecht) en eindigen zondagochtend (op tijd zodat iedereen voor de 2e dienst weer in Utrecht is).

Wij houden deze weekenden twee keer per jaar. Om beter in te kunnen gaan op de persoonlijke problemen die kunnen spelen, hebben wij aparte mannen- en vrouwenweekenden.

Ben je geïnteresseerd? Geef je dan op via email secretariaat@bestlifechurch.nl je kan ook vragen naar het eerstvolgende weekend, waarin je een ontmoeting zult hebben met onze levende God!

Zondagsdienst Jacobuskerk

BLC Jacobuskerk artikel 660x240

Jacobuskerk,
Pr. Bernhardplein 39-40, Utrecht
Diensten om 10, 12 en in september weer om 17 uur


KvK Utrecht: 30184889

Coming up

Toon complete agenda

Contact details

Best Life Church
Pr. Bernhardplein 39-40
3555 AL Utrecht

tel. 030-2430935
info@bestlifechurch.nl


Hillsong
Best Life Church is lid van
het Hillsong netwerk

 
U bevindt zich hier: Start Trainingen Ontmoeting met God