Pre Marriage Course

Pre Marriage Course

2017BLC MarriageCourse artikel 660x240Best Life Trainingen bieden je mogelijkheden om verder te groeien in jouw relatie met God, in jouw relaties met anderen; in jouw leven!

Er zijn verschillende trainingen/cursussen/weekends waaruit je kunt kiezen. Allemaal met het doel je het Beste van God te laten ervaren in je leven en steeds meer positieve invloed hebben in de levens van anderen!
Pre Marriage Course
Wil je weten of jij samen met je partner gelukkig oud kunt worden? Of je nu nog maar net verkering hebt of al een trouwdatum hebt staan, neem even tijd om na te denken over je relatie en kom naar de cursus Growing Relationship! In vijf avonden bespreek je samen wat echt belangrijk is in jullie relatie. Dat is leuk én een goede investering. Welkom!

De Pre Marriage Course een cursus van vijf avonden van 18.00 uur tot ongeveer 21.30 uur, ontwikkeld om stellen te helpen een stevige basis te leggen voor een duurzame relatie.

Het is een geweldige mogelijkheid om samen op een leuke manier meer te leren over je partner en het huwelijk. Het begint met een heerlijke maaltijd, waarbij je met z'n tweeën romantisch aan een apart tafeltje zit.

Onder deskundige begeleiding, van een stel dat al jaren gelukkig getrouwd is, ga je samen in gesprek over onderwerpen als:

·         communicatie

·         toewijding

·         conflicten oplossen

·         liefde levendig houden

·         gedeelde doelen en waarden

Schrijf je in via het contactformulier! 

Wij nemen zo gauw mogelijk contact met je op!

Gerard en Mathilda Copinga

Zondagsdienst Jacobuskerk

BLC Jacobuskerk artikel 660x240

Jacobuskerk,
Pr. Bernhardplein 39-40, Utrecht
Diensten om 10, 12 en in september weer om 17 uur


KvK Utrecht: 30184889

Coming up

Toon complete agenda

Contact details

Best Life Church
Pr. Bernhardplein 39-40
3555 AL Utrecht

tel. 030-2430935
info@bestlifechurch.nl


Hillsong
Best Life Church is lid van
het Hillsong netwerk

 
U bevindt zich hier: Start Trainingen Pre Marriage Course