OVER ONS

Best Life College

Best Life College

Best Life College is een op maat gesneden opleiding. Deelnemers ontwikkelen hun persoonlijke talenten en gaven en maken daarbij een grote opdracht.

Start: maandag 7 september 2020
Duur: 5 maanden

Elke week zijn er drie dagen achter elkaar bijeenkomsten over Bijbelse concepten en nieuwe praktische vaardigheden die helpen om persoonlijke te groeien.


Geestelijke groei

Je krijgt een training praktisch pastoraat inclusief een diploma. De studie gaat onder andere over leiderschap, een gezond geestelijk leven en hoe we elkaar aanvullen en opbouwen zoals God het bedoelt. Samenwerking is een grote stap in geestelijke groei. Daarom is samen je doel halen integraal onderdeel van de opleiding. Individuele kennis van de Bijbel staat in elk vak ten dienste van de toepassing in teamwerk.


Ministry Track, Worship Track én Creative Track

Er zijn drie stromingen: Ministry Track’, Worship Track én Creative Track.
Ministry Track is de pastorale richting.
Worship Track is de muzikale richting waarbij studenten onder professionele begeleiding van docenten van het conservatorium hun muzikale kwaliteiten ontwikkelen.
Creative Track, deze richting bestaat nergens anders aan Nederlandse Bijbelscholen. Je leert creatieve ervaring op te doen in regie, tv, toneel, fotografie, film en dans.


Informatiebijeenkomst

Iedereen met interesse in Best Life College is welkom tijdens de informatiebijeenkomst bij Best Life Church op zondag 30 augustus. Een open Experience Day is op zaterdag 20 juni. Tijdens deze bijeenkomsten delen oud-studenten hun ervaringen.

Wil je nu alvast meer informatie, laat je gegevens achter onder de knop 'Meer Informatie'.

 

Terug
loader