OVER ONS

Best Life College

Best Life College

Best Life College

Veel jongvolwassenen zijn op zoek naar Gods plan voor hun leven. Ze hebben behoefte aan een opleiding die hen ondersteunt in het ontdekken hiervan en het ontwikkelen van hun persoonlijke talenten en gaven. Best Life College is een op maat gesneden opleiding voor jongvolwassenen die op zoek zijn naar verdieping in hun geloofsleven, Gods plan voor hun leven willen ontdekken en bereid zijn hier 5 maanden voor apart te zetten.  

Start: maandag 7 september 2020

Duur: 5 maanden

Vraag via deze link meer informatie op, meld je aan voor de informatiebijeenkomst op 30 augustus of lees hieronder verder.

Persoonlijke begeleiding en coaching

Best Life College is een op maat gesneden opleiding, die erg veel belang hecht aan de persoonlijke begeleiding en coaching van haar studenten. Naast het vaste docententeam van Best Life Church worden er ook lessen gegeven door gastdocenten uit binnen- en buitenland zoals evangelist Jan Zijlstra, leiderschapscoach Michael Murphy (voorzitter van Australië’s grootste Bijbelschool, Alphacrucis) en stafleden van Hillsong Europe. Naast theoretische vorming is er ook veel ruimte voor de ontwikkeling van praktische vaardigheden.

Elke week zijn er drie dagen achter elkaar bijeenkomsten over Bijbelse concepten en nieuwe praktische vaardigheden die helpen om persoonlijke te groeien. Daarbij kunnen studenten voor een deel hun eigen vakkenpakket samenstellen door te kiezen voor één van de verschillende tracks. Daarnaast worden op zondag de vaardigheden in de praktijk gebracht door te dienen in de verschillende diensten van Best Life Church.

Keuze uit drie ‘Tracks’: Ministry, Worship en Creative Track

Ministry Track

De Ministry Track is de pastorale stroming waarin je geholpen wordt in je geestelijke groei en het ontdekken van je talenten door o.a. onderwijs vanuit de leven-gevende principes van de Bijbel. Het doel van deze track is om studenten toe te rusten later ook anderen hierin te kunnen dienen, bijvoorbeeld in persoonlijke begeleiding. Onderwerpen hierin zijn o.a. je eigen relatie met God ontwikkelen, een gezond geestelijk leven, de geestelijke gaven en leiderschap.

Worship Track

De Worship Track traint studenten in een levensstijl van aanbidding en helpt hen om hun muzikale kwaliteiten te ontwikkelen zodat ze met nieuwe skills en tools deel kunnen nemen aan muziekteams of deze kunnen leiden. De track is in korte tijd uitgegroeid tot een groot succes en vindt plaats onder begeleiding van docenten afgestudeerd aan het conservatorium. Hierbij kunnen de studenten ook privélessen nemen. Best Life Church beschikt over een eigen muziekstudio en heeft inmiddels haar eerste eigen album ‘DARE Worship’ uitgegeven. Vorig jaar is hun tweede album live opgenomen.

Creative Track

Sinds 2018 is Best Life College ook een Creative Track gestart. We vinden het belangrijk om studenten te leren hoe ze met hun creativiteit God kunnen aanbidden. Tijdens deze track ontdekken de studenten hun creatieve talenten en leren ze deze verder te ontwikkelen. Dit is een unicum in Nederland; geen enkele Bijbelschool biedt een dergelijke Track aan. Best Life Church kan deze richting aanbieden omdat zij veel ervaring heeft in allerlei creatieve uitingen zoals het maken van t.v.-programma's, regisseren en editen van video's, produceren van een album, organiseren van grote events, plannen van bruiloften, fotograferen, toneel, dans en nog veel meer.

Heb je interesse?

Op zondag 30 augustus houden we de laatste informatiebijeenkomst voor het komende College-jaar, waarbij we geïnteresseerde studenten een betere indruk willen geven van wat Best Life College inhoudt. De informatiebijeenkomst wordt gehouden in het hoofdgebouw van de Best Life Church direct na de 12:30 dienst. Onder het genot van een gezellige lunch is er ruimte om al je vragen te stellen. Vanzelfsprekend worden gezien de huidige situatie m.b.t. het Corona-virus hygiënemaatregelen in acht genomen.

Wil je nu alvast meer informatie, laat je gegevens achter onder de knop 'Meer Informatie', dan sturen we je de brochure toe.

 

 

Terug
loader