OVER ONS

Welkom

Welkom

Welkom bij Best Life Church. Wij geloven dat Jezus’ boodschap van liefde en genade voor iedereen is. Daarom willen we een kerk bouwen in Utrecht die aanvoelt als thuis, een plaats waar iedereen wil zijn om God en elkaar te ontmoeten. Iedere zondag is er een eigentijdse dienst met moderne muziek en een praktische boodschap. Een dienst duurt ongeveer anderhalf uur. 

 

Welcome Home

Wil je meer weten over Best Life Church, waarom we bestaan en wat we geloven? Na afloop van iedere dienst op zondag kun je de Welkomstlounge bezoeken om vragen te stellen en te luisteren naar een korte presentatie waarin je hoort en ziet waarom Best Life Church bestaat, wat we geloven, en hoe we samen een kerk bouwen in Utrecht waar iedereen de liefde en genade van Jezus ontdekt.

 

Growth Track

Iedereen is door God gemaakt met een doel. Daarom heeft God jou een unieke combinatie van talenten gegeven. De Growth Track is bedoeld om jou te helpen ontdekken waarom je gemaakt bent, welke adviezen Jezus geeft in de bijbel over het leven, en hoe je een stabiele, levende relatie kunt opbouwen met God.

 

Connectgroepen

Op zondag zijn we in de kerk, maar ook doordeweeks zoeken we elkaar op. In kleine groepjes komen we samen bij iemand thuis. Dat noemen we connectgroepen. We eten met elkaar, delen wat ons bezighoudt en bouwen aan vriendschappen. We putten moed uit woorden van God in de bijbel en bidden samen. Er zijn connectgroepen voor mannen, vrouwen, tieners en voor gemengde groepen.

 

Age Groups

Naast de diensten op zondag, hebben we specifieke activiteiten en initiatieven voor iedere levensfase. Dit noemen we Age Groups. We investeren bewust in kinderen en daarom is er een aparte Kids Church waar kinderen tot en met 12 jaar tijdens de dienst - verspreid over verschillende leeftijdsgroepen - samen spelen, zingen en door onderwijs de liefde en genade van Jezus ontdekken. ALL-STRS - de tieners van Best Life Church tussen de 12 en 18 jaar oud - komen iedere eerste zaterdag van de maand bij elkaar tijdens de ALL-STRS Night. De jong volwassenen community van Best Life Church - DARE - is een plek waar liefde, inspiratie en creativiteit centraal staan. DARE events op de eerste zondagavond van de maand kenmerken zich door energieke muziek, een inspirerende spreker en een ontspannen sfeer. Solid is de community van mensen tussen de 35 en 55 jaar oud in Best Life Church. Levenservaring en wijsheid is kenmerkend voor de 55+ community. Bekijk de kalender met activiteiten voor meer informatie over specifieke Age Group activiteiten.

 

Terug
loader