Kalender

Kalender | Best Life Church

23 Feb

09:30

Pr. Bernhardplein 39-40

3555 AL UTRECHT

Algemeen - zondagdienst 4 diensten, 9.30u., 11.00u., 12.30u. en 19.00u.

.i.v. zo. 9 febr. hebben we 4 diensten, t.w. 9.30u., 11.00u., 12.30u. en 19.00u. Onze diensten zijn gekenmerkt door moderne muziek, een praktische boodschap, en een hartelijke gemeenschap. Onze diensten duren ongeveer anderhalf uur. Tijdens de diensten van 9.30 en 11.00 uur investeren we bewust in kinderen en daarom is er een aparte Kidschurch waar kinderen tot en met 12 jaar tijdens de dienst - verspreid over verschillende leeftijdsgroepen - samen spelen, zingen en door onderwijs de liefde en genade van Jezus ontdekken.  . 

meer info

Pr. Bernhardplein 39-40

3555 AL UTRECHT

19 Feb

19:30

Op verschillende plaatsen in

en rondom de stad Utrecht

Connectgroepen - Connectgroepen

Op zondag zijn we in de kerk, maar ook doordeweeks zoeken we elkaar op. In kleine groepjes komen we samen bij iemand thuis. Dat noemen we connectgroepen. We eten met elkaar, delen wat ons bezighoudt en bouwen aan vriendschappen. We putten moed uit woorden van God in de bijbel en bidden samen. Er zijn connectgroepen voor mannen, vrouwen, tieners en voor gemengde groepen. Wil je meer informatie over connectgroepen bij jou in de buurt of wil je een keer een connectgroep bezoeken? Je kunt hier een bericht achterlaten zodat we contact met je kunnen opnemen.

meer info

Op verschillende plaatsen in

en rondom de stad Utrecht

23 Feb

09:30

Pr. Bernhardplein 39-40

3555 AL UTRECHT

Kids Church - Kids Party / Bere Sterk

Elke laatste zondag van de maand is er een speciale Kids Party tijdens de 9.30 uur en 11.00 uur dienst: springkussens, lekkernijen, en verschillende games. Kortom, een feestje dat je niet wil missen! We investeren bewust in kinderen en daarom is er een aparte Kidschurch waar kinderen tot en met 12 jaar tijdens de dienst - verspreid over verschillende leeftijdsgroepen - samen spelen, zingen en door onderwijs de liefde en genade van Jezus ontdekken. .  

meer info

Pr. Bernhardplein 39-40

3555 AL UTRECHT

26 Feb

19:30

Prins Bernardplein 39-40

3555 AL Utrecht

Algemeen - Best Life Conference

Team Hillsong in Best Life Conference Op woe. 26 febr. t/m vr. 28 februari organiseert Best Life Church de conferentie ‘Enlarge My Territory’. De gastprekers zijn voorgangers en leiders uit Hillsong kerken in Berlijn en Engeland. Het belooft een geweldige conferentie te worden met belangrijke sleutels om je kerk te laten groeien in onze Westerse cultuur. Best Life Church host deze conferentie in haar eigen gebouw. In februari gaat zij ‘s zondags van 3 naar 4 diensten. Er is geen kerk in onze cultuur die zoveel groei doormaakt en succes heeft als de Hillsong kerk. Haar muziek is wereldwijd bekend (‘What a beautiful Name’ heeft meer dan 340 miljoen views op YouTube!) en wordt gezongen in duizenden kerken. Daarnaast verstaan Hillsong kerken de kunst om talloze jongeren aan zich te binden en grote kerken te bouwen in de landen om ons heen en ook in ons eigen land. Best Life Church organiseert daarom op woe. 26 feb. t/m vr. 28 feb. een conferentie die gericht is op de groei van de lokale kerk. De voorgangers en leiders uit Hillsong die spreken zijn allemaal experts in hun gebied. Mark en Joyce Wilkinson hebben hun kerk in Berlijn in zo’n 14 jaar zien groeien van 5 tot meer dan 1.000 mensen. Richard Louis is de voorganger van een megakerk in Guildford nabij Londen, terwijl James Mowle nu een kerk gaat pionieren in Reading, Engeland. Daarnaast komen er specialisten op het gebied van leiderschap (James Murphy), relaties (Mark en Joyce Wilkinson en James en Rachel Mowle), communicatie Richard Louis), worship (Jay Cook), kleine groepen (James Mowle) en creatives (Jay Cook). De conferentie ‘Enlarge My Territory’ is een geweldige aanrader als je je kerk wilt zien groeien. Daarnaast wordt het volop genieten van alle aanbidding die er – met begeleiding van de Hillsong crew – is. Bestel je ticket via www.evenbrite. Voor meer informatie mail naar info@BestLifeChurch.nl. Kaartjes Eventbrite

meer info

Prins Bernardplein 39-40

3555 AL Utrecht

LEGENDA

Algemeen

DARE

ALL-STRS

Kids Church

Evergreens

Connectgroepen

Sisterhood

Solid

loader