Kalender

Kalender | Best Life Church

23 Sep

19:30

Op verschillende plaatsen in

en rondom de stad Utrecht

Connectgroepen - Connectgroepen

Op zondag zijn we in de kerk, maar ook doordeweeks zoeken we elkaar op. In kleine groepjes komen we samen bij iemand thuis. Dat noemen we connectgroepen. We eten met elkaar, delen wat ons bezighoudt en bouwen aan vriendschappen. We putten moed uit woorden van God in de bijbel en bidden samen. Er zijn connectgroepen voor mannen, vrouwen, tieners en voor gemengde groepen. Wil je meer informatie over connectgroepen bij jou in de buurt of wil je een keer een connectgroep bezoeken? Je kunt hier een bericht achterlaten zodat we contact met je kunnen opnemen.  Wilt u meer informatie of deelnmen stuur een mailtje naar info@bestlifechurch.nl , met je woonplaats en leeftijd, en we nemen contact met je op.

meer info

Op verschillende plaatsen in

en rondom de stad Utrecht

23 Sep

19:30

-Prins Bernhardplein 39-40

3555AL UTRECHT

Algemeen - Grote Worship avond

Op woensdag 23 september om 19.30uur hebben we een grote Worship-avond om God te danken en eren voor 25-jaar Best Life Church! Meld je hier aan vie Eventbrite

meer info

-Prins Bernhardplein 39-40

3555AL UTRECHT

27 Sep

09:30

Prins Bernhardplein 39-40

3555AL UTRECHT

Algemeen - 25 jaar Best Life Church …!! Dit gaan we vieren.

Best Life Church bestaat in september 25 jaar…!! Dit gaan we vieren.We gaan feestelijke diensten houden op zondag 27 september.I.v.m. de huidige toestand kunnen we niet een grote evenementenhal huren, maar we zorgen wel voor een heel leuk, afwisselend programma in ons eigen gebouw.We geven o.a. een korte terugblik op 25 jaar Best Life Church, we hebben een prachtige tentoonstelling van onze kerk 'door de jaren heen' en natuurlijk is er gezellige catering en alle gelegenheid om na te praten en leuke herinneringen uit te wisselen. Ps. Erald (CLC den Haag) zal die dag een inspirerende boodschap brengen. Zorg dat je je snel aanmeldt voor één van de diensten (gratis), want het aantal zitplaatsen is beperkt! Er zijn in ieder geval diensten om 9.30, 11.00, 12.30, 14.00, 15.30 en 19.00uur.Aanmelden kan via de Best Life App of Eventbrite.

meer info

Prins Bernhardplein 39-40

3555AL UTRECHT

LEGENDA

Algemeen

DARE

ALL-STRS

Kids Church

Evergreens

Connectgroepen

Sisterhood

Solid

loader