Kalender

Kalender | Best Life Church

17 Nov

10:00

Prins Bernhardplein 39-40

3555AL Utrecht

Algemeen - Zondagdienst om 10, 12 en 19 uur

Je bent iedere zondag van harte welkom in één van onze diensten om 10.00 uur, 12.00 uur en 19.00 uur. Onze diensten zijn gekenmerkt door moderne muziek, een praktische boodschap, en een hartelijke gemeenschap. Onze diensnten duren ongeveer anderhalf uur. Tijdens de diensten van 10.00 en 12.00 uur investeren bewust in kinderen en daarom is er een aparte Kidschurch waar kinderen tot en met 12 jaar tijdens de dienst - verspreid over verschillende leeftijdsgroepen - samen spelen, zingen en door onderwijs de liefde en genade van Jezus ontdekken.   

meer info

Prins Bernhardplein 39-40

3555AL Utrecht

19 Nov

09:00

Pr. Bernhardplein 40

3555 AL UTRECHT

Algemeen - Genezing door gebed met Jan Zijlstra

Evangelist Jan Zijlstra, een landelijk bekend spreker die vele Genezingsdiensten houdt in Nederland en andere landen komt een seminar geven over ‘Bidden met zieken’.

meer info

Pr. Bernhardplein 40

3555 AL UTRECHT

20 Nov

19:30

Op verschillende plaatsen in

en rondom de stad Utrecht

Connectgroepen - Connectgroepen

Op zondag zijn we in de kerk, maar ook doordeweeks zoeken we elkaar op. In kleine groepjes komen we samen bij iemand thuis. Dat noemen we connectgroepen. We eten met elkaar, delen wat ons bezighoudt en bouwen aan vriendschappen. We putten moed uit woorden van God in de bijbel en bidden samen. Er zijn connectgroepen voor mannen, vrouwen, tieners en voor gemengde groepen. Wil je meer informatie over connectgroepen bij jou in de buurt of wil je een keer een connectgroep bezoeken? Je kunt hier een bericht achterlaten zodat we contact met je kunnen opnemen.

meer info

Op verschillende plaatsen in

en rondom de stad Utrecht

 
 
 
 
 
 
 
 
LEGENDA

Algemeen

DARE

ALL-STRS

Kids Church

Evergreens

Connectgroepen

Sisterhood

Solid

 
 
 
 
 
 
loader