Kalender

Kalender | Best Life Church

29 Mar

09:30

Pr. Bernhardplein 39-40

3555 AL UTRECHT

Algemeen - zondagdienst alleen livestream inzake voorschriften verspreiding Corona virus

i.v.m. de regelgeving is er tot zondag 5 april alleen een dienst via de livestream  Live stream zondagdienst Dit is de livestream van Best Life Church. In verband met de laatste ontwikkelingen alleen livestream deze is de gehele week terug te kijken.   Onze diensten zijn gekenmerkt door moderne muziek, een praktische boodschap, en een hartelijke gemeenschap. Onze diensten duren ongeveer anderhalf uur. We investeren bewust in kinderen en daarom is er een aparte Kidschurch livestream via Instagram en Facebook waar kinderen informatie krijgen over samen zingen en door onderwijs de liefde en genade van Jezus ontdekken.  . 

meer info

Pr. Bernhardplein 39-40

3555 AL UTRECHT

1 Apr

19:30

Op verschillende plaatsen in

en rondom de stad Utrecht

Connectgroepen - Connectgroepen

Op zondag zijn we in de kerk, maar ook doordeweeks zoeken we elkaar op. In kleine groepjes komen we samen bij iemand thuis. Dat noemen we connectgroepen. We eten met elkaar, delen wat ons bezighoudt en bouwen aan vriendschappen. We putten moed uit woorden van God in de bijbel en bidden samen. Er zijn connectgroepen voor mannen, vrouwen, tieners en voor gemengde groepen. Wil je meer informatie over connectgroepen bij jou in de buurt of wil je een keer een connectgroep bezoeken? Je kunt hier een bericht achterlaten zodat we contact met je kunnen opnemen.

meer info

Op verschillende plaatsen in

en rondom de stad Utrecht

5 Apr

19:00

Prins Bernhardplein 39-40

3555 AL Utrecht

DARE - DARE event / live stream

DARE - de jong volwassenen community van Best Life Church - is een plek waar liefde, inspiratie en creativiteit elkaar versterken in het veranderen van jongvolwassenen in hun zoektocht naar betekenis en zingeving in het leven. De maandelijkse DARE events op de eerste zondag van de maand kenmerken zich door energieke muziek, een inspirerende spreker, een ontspannen sfeer gecombineerd met zelfgemaakt eten en drinken. Wil je ook naar een DARE event of Social Hangout komen? Check dan onze social media voor meer informatie.   Facebook: DARE Instagram: @blcdare .

meer info

Prins Bernhardplein 39-40

3555 AL Utrecht

10 Apr

19:30

Pr. Bernhardplein 39-40

3555 AL UTRECHT

Algemeen - Goede vrijdag dienst (met avondmaal)19:30)

Extra Dienst met avondmaal  

meer info

Pr. Bernhardplein 39-40

3555 AL UTRECHT

LEGENDA

Algemeen

DARE

ALL-STRS

Kids Church

Evergreens

Connectgroepen

Sisterhood

Solid

loader