kalender

23 Jan

19:30

Connectgroepen -
Connectgroepen

Op zondag zijn we in de kerk, maar ook doordeweeks zoeken we elkaar op. In kleine groepjes komen we samen bij iemand thuis. Dat noemen we connectgroepen. We eten met elkaar, delen wat ons bezighoudt en bouwen aan vriendschappen. We putten moed uit woorden van God in de bijbel en bidden samen. Er zijn connectgroepen voor mannen, vrouwen, tieners en voor gemengde groepen. Wil je meer informatie over connectgroepen bij jou in de buurt of wil je een keer een connectgroep bezoeken? KLIK HIER zodat we contact met je kunnen opnemen.

meer info
28 Feb

19:00

Algemeen -
Best Life Conference met Hillsong

Van donderdag 28 februari tot en met zaterdag 2 maart 2019 vindt de jaarlijkse Best Life Conference plaats. Het thema is: INSPIRE. Iedereen heeft inspiratie nodig om een leven te kunnen leiden zoals God het bedoeld heeft. Tijdens de conferentie zullen gastsprekers uit Hillsong London - een van de grootste kerken in West-Europa met meer dan 15.000 bezoekers - onderwijs geven over Leadership, Worship, Youth Ministry en hoe je een stabiele relatie bouwen met God kunt bouwen. Deze conferentie is een absoluut hoogtepunt van het jaar en het programma zit vol mogelijkheden om omgebouwd en geïnspireerd te worden.

meer info
20 Jan

10:00

Algemeen -
Eigentijdse dienst

Iedere zondag is er een eigentijdse dienst om 10.00 uur, 12.00 uur en 17.00 uur. Moderne muziek, een praktische boodschap, en samen eten en drinken. Een dienst duurt ongeveer anderhalf uur. We investeren bewust in kinderen en daarom is er een aparte Kidschurch waar kinderen tot en met 12 jaar tijdens de dienst - verspreid over verschillende leeftijdsgroepen - samen spelen, zingen en door onderwijs de liefde en genade van Jezus ontdekken.

meer info
27 Jan

10:00

Kids Church -
Eigentijdse dienst en Kids Party

Iedere zondag is er een eigentijdse dienst om 10.00 uur, 12.00 uur en 17.00 uur. Moderne muziek, een praktische boodschap, en samen eten en drinken. Een dienst duurt ongeveer anderhalf uur. We investeren bewust in kinderen en daarom is er een aparte Kidschurch waar kinderen tot en met 12 jaar tijdens de dienst - verspreid over verschillende leeftijdsgroepen - samen spelen, zingen en door onderwijs de liefde en genade van Jezus ontdekken. Op zondag 27 januari is er een speciale Kids Party tijdens de 10.00 uur en 12.00 uur dienst: springkussens, lekkernijen, en verschillende games. Kortom, een feestje dat je niet wil missen!

meer info
30 Jan

19:30

Algemeen -
Worship & Prayer Night

Ieder seizoen starten we met een periode van drie weken bidden en vasten. Op woensdagavond 30 januari sluiten we deze periode af met een Worship & Prayer Night. We aanbidden God met moderne muziek, luisteren naar een bemoedigende spreker en bidden samen vol verwachting voor het nieuwe jaar.

meer info
 
 
 
 
 
 
 
 
LEGENDA

Algemeen

DARE

ALL-STRS

Kids Church

Evergreens

Connectgroepen

Sisterhood

Solid