Kalender

22 Jun

09:30

Pr. Bernhardplein 40

3555 AL UTRECHT

Sisterhood - Fresh Conference

Heb je zin in tijd voor jezelf? Wil je ontdekken wie je bent? Snak je naar een moment van rust? Best Life Church organiseert voor alle vrouwen een geweldige Conference met dans, een beautyzone, heerlijke hapjes. Naast pr. Irma van der Boom, host van deze Conference, hebben we ook een inspirerende spreekster uit het Hillsong Network en een spreekster uit Eritrea. Genieten dus! Kom naar de Fresh Conference! We ontvangen je graag! Het is een plek waar je kan groeien en je bestemming zult ontdekken.   De kosten zijn EUR 12,50 en je kunt je aanmelden via: https://fresh-conference.eventbrite.nl

meer info

Pr. Bernhardplein 40

3555 AL UTRECHT

26 May

10:00

Pr. Bernhardplein 40

3555 AL UTRECHT

Algemeen - Eigentijdse dienst en Kids Party

Iedere zondag is er een eigentijdse dienst om 10.00 uur, 12.00 uur en 16.00 uur. Moderne muziek, een praktische boodschap, en samen eten en drinken. Een dienst duurt ongeveer anderhalf uur. We investeren bewust in kinderen en daarom is er een aparte Kidschurch waar kinderen tot en met 12 jaar tijdens de dienst - verspreid over verschillende leeftijdsgroepen - samen spelen, zingen en door onderwijs de liefde en genade van Jezus ontdekken. Op zondag 26 mei is er een speciale Kids Party tijdens de 10.00 uur en 12.00 uur dienst: springkussens, lekkernijen, en verschillende games. Kortom, een feestje dat je niet wil missen!

meer info

Pr. Bernhardplein 40

3555 AL UTRECHT

29 May

19:30

Op verschillende plaatsen in

en rondom de stad Utrecht

Connectgroepen - Connectgroepen

Op zondag zijn we in de kerk, maar ook doordeweeks zoeken we elkaar op. In kleine groepjes komen we samen bij iemand thuis. Dat noemen we connectgroepen. We eten met elkaar, delen wat ons bezighoudt en bouwen aan vriendschappen. We putten moed uit woorden van God in de bijbel en bidden samen. Er zijn connectgroepen voor mannen, vrouwen, tieners en voor gemengde groepen. Wil je meer informatie over connectgroepen bij jou in de buurt of wil je een keer een connectgroep bezoeken? Je kunt hier een bericht achterlaten zodat we contact met je kunnen opnemen.

meer info

Op verschillende plaatsen in

en rondom de stad Utrecht

2 Jun

10:00

Pr. Bernhardplein 40

3555 AL UTRECHT

Algemeen - Eigentijdse dienst en invoegen

Iedere zondag is er een eigentijdse dienst om 10.00 uur, 12.00 uur en 16.00 uur. Moderne muziek, een praktische boodschap, en samen eten en drinken. Een dienst duurt ongeveer anderhalf uur. We investeren bewust in kinderen en daarom is er een aparte Kidschurch waar kinderen tot en met 12 jaar tijdens de dienst - verspreid over verschillende leeftijdsgroepen - samen spelen, zingen en door onderwijs de liefde en genade van Jezus ontdekken. Op zondag 2 juni kun je bewust kiezen om onderdeel te worden van Best Life Church. Tijdens de dienst wordt je voorgesteld en bidden we samen. Dit noemen we invoegen.

meer info

Pr. Bernhardplein 40

3555 AL UTRECHT

 
 
 
 
 
 
 
 
LEGENDA

Algemeen

DARE

ALL-STRS

Kids Church

Evergreens

Connectgroepen

Sisterhood

Solid

 
 
 
 
 
 
loader