Kalender

Title

17 Jul

19:30

Op verschillende plaatsen in

en rondom de stad Utrecht

Connectgroepen - Connectgroepen

Op zondag zijn we in de kerk, maar ook doordeweeks zoeken we elkaar op. In kleine groepjes komen we samen bij iemand thuis. Dat noemen we connectgroepen. We eten met elkaar, delen wat ons bezighoudt en bouwen aan vriendschappen. We putten moed uit woorden van God in de bijbel en bidden samen. Er zijn connectgroepen voor mannen, vrouwen, tieners en voor gemengde groepen. Wil je meer informatie over connectgroepen bij jou in de buurt of wil je een keer een connectgroep bezoeken? Je kunt hier een bericht achterlaten zodat we contact met je kunnen opnemen.

meer info

Op verschillende plaatsen in

en rondom de stad Utrecht

21 Jul

10:00

Prins Bernhardplein 40

3555AL Utrecht

Algemeen - Zondag dienst

Iedere zondag is er een eigentijdse dienst om 10.00 uur en 12.00 uur. Moderne muziek, een praktische boodschap, en samen eten en drinken. Een dienst duurt ongeveer anderhalf uur. We investeren bewust in kinderen en daarom is er een aparte Kidschurch waar kinderen tot en met 12 jaar tijdens de dienst - verspreid over verschillende leeftijdsgroepen - samen spelen, zingen en door onderwijs de liefde en genade van Jezus ontdekken. 

meer info

Prins Bernhardplein 40

3555AL Utrecht

22 Jul

12:00

volgt 1

volgt BEERS

ALL-STRS - ALL STRS Summercamp

Ook in 2019 gaan wij op summercamp!!   Data en plaats summercamp 2019 Wij gaan op summercamp van 22 juli 2019 t/m 26 juli  2019. Dit jaar gaan wij naar Beers dit is een plaatsje in Noord-Brabant. Wij verblijven daar in een prachtige groepsaccomodatie Bij Ceulemans gelegen aan de Kraaijenbergse plassen.   Kosten en spaartips De kosten voor het summercamp 2019 zijn €159,00. Deze prijs is all inclusief (overnachting, vervoer, eten/drinken en activiteiten). Dit jaar is er een gezinskorting voor ouders die meerdere tieners uit hun gezin opgeven voor het summercamp: Kind 1: €159,00Kind 2: €139,00Kind 3: €129,00 Het is mogelijk om het hele jaar te sparen. Wekelijks sparen Dit kan je contant elke week meenemen op zondag of naar de connectgroep. Dit kan je wekelijks automatisch van je rekening af laten schrijven. Dit kan je wekelijks via een machtigingskaart van Best Life Church betalen. Maandelijks sparen Dit kan je contant 1x per maand meenemen op zondag of naar de connectgroep. Dit kan je automatisch 1x per maand van je rekening af laten schrijven. Dit kan je maandelijks via een machtigingskaart van Best Life Church betalen.   Wil je weten hoeveel je per week of maand moet sparen? Deel dan het aantal weken of aantal maanden tot het summercamp door €159,-. Hoe eerder je begint met sparen, hoe kleiner het week of maand bedrag.   All Stars in actie De tieners kunnen het hele jaar door klusjes doen waar zij een bedrag mee verdienen voor het summercamp. Dit bedrag wordt rechtstreeks overgemaakt naar Best Life Church. Afgelopen jaar is er één tiener geweest die zo het hele bedrag voor het summercamp bij elkaar heeft geklust. De tieners kunnen ook zelf opzoek gaan naar mensen waar zij klusjes voor kunnen doen. Drie klusjes van €5,50 per maand is genoeg om het hele bedrag bij elkaar te sparen! Mee doen aan All Stars in actie? Geef je op bij Yulia Abraham (yulia.abraham@bestlifechurch.nl)   Spaarplan Maak samen met je tiener een spaarplan bijvoorbeeld via: http://scholieren.nibud.nl/sparen/spaarplan.html Gespaard geld kan overgemaakt worden naar: NL 34 INGB 000 295 7714, t.n.v. Best Life Church, onder vermelding van: summercamp 2019 en de naam van de tiener.    

meer info

volgt 1

volgt BEERS

 
 
 
 
 
 
 
 
LEGENDA

Algemeen

DARE

ALL-STRS

Kids Church

Evergreens

Connectgroepen

Sisterhood

Solid

 
 
 
 
 
 
loader