Kalender

kalender

Algemeen - Best Life Conference Algemeen
26 Feb

19:30    Prins Bernardplein 39-40, 3555 AL Utrecht

Team Hillsong in Best Life Conference

Op woe. 26 febr. t/m vr. 28 februari organiseert Best Life Church de conferentie ‘Enlarge My Territory’. De gastprekers zijn voorgangers en leiders uit Hillsong kerken in Berlijn en Engeland. Het belooft een geweldige conferentie te worden met belangrijke sleutels om je kerk te laten groeien in onze Westerse cultuur. Best Life Church host deze conferentie in haar eigen gebouw. In februari gaat zij ‘s zondags van 3 naar 4 diensten.

Er is geen kerk in onze cultuur die zoveel groei doormaakt en succes heeft als de Hillsong kerk. Haar muziek is wereldwijd bekend (‘What a beautiful Name’ heeft meer dan 340 miljoen views op YouTube!) en wordt gezongen in duizenden kerken. Daarnaast verstaan Hillsong kerken de kunst om talloze jongeren aan zich te binden en grote kerken te bouwen in de landen om ons heen en ook in ons eigen land.

Best Life Church organiseert daarom op woe. 26 feb. t/m vr. 28 feb. een conferentie die gericht is op de groei van de lokale kerk. De voorgangers en leiders uit Hillsong die spreken zijn allemaal experts in hun gebied. Mark en Joyce Wilkinson hebben hun kerk in Berlijn in zo’n 14 jaar zien groeien van 5 tot meer dan 1.000 mensen. Richard Louis is de voorganger van een megakerk in Guildford nabij Londen, terwijl James Mowle nu een kerk gaat pionieren in Reading, Engeland. Daarnaast komen er specialisten op het gebied van leiderschap (James Murphy), relaties (Mark en Joyce Wilkinson en James en Rachel Mowle), communicatie Richard Louis), worship (Jay Cook), kleine groepen (James Mowle) en creatives (Jay Cook).

De conferentie ‘Enlarge My Territory’ is een geweldige aanrader als je je kerk wilt zien groeien. Daarnaast wordt het volop genieten van alle aanbidding die er – met begeleiding van de Hillsong crew – is. Bestel je ticket via www.evenbrite.

Voor meer informatie mail naar info@BestLifeChurch.nl.

Kaartjes EventbriteTerug
loader